Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

Δεν αντέχουμε άλλα μέτρα. Αυτό ουδόλως απασχολεί το πολιτικό κατεστημένο της διαπλοκής και διαφθοράς που σχεδίασε τη μείωση του φόρου αλληλεγγύης για τους πολιτικούς, ενώ ο Ελληνικός λαός πάσχει και πεινά, χωρίς να αφουγκράζεται την περιρρέουσα ατμόσφαιρα και σπεύδει να ενισχύσει περαιτέρω τα προκλητικά του προνόμια. Aντί να κάνουν μείωση μισθού στους 300 της Βουλής, όπως προτείνει συνεχώς η Χρυσή Αυγή, που αμείβονται πλούσια σε μια χρεωκοπημένη χώρα, έκαναν μείωση φορολογίας. Γι΄ αυτό ψηφίζουν τα μνημόνια και τα νέα μέτρα της διεθνούς τοκογλυφίας.

Α. Γ.

Μια δικαστική απόφαση – ράπισμα στους σταλινίσκους της ΕΡΤ

Είμαι Κάτοικος στην Αυλίζα Αχαρνών και πραγματικά τα όνειρα και οι κόποι μιας ζωής πάνε χαμένα. Τι εννοώ. Διαβάζω άρθρα για τους ρομά και πραγματικά δεν ξέρω τι να πω. Πού πάει η πατρίδα μας; Στην Ελλάδα σήμερα ζούνε 250.000 αθίγγανοι, οι μισοί από αυτούς είναι εγκατεστημένοι και σχετικά ενταγμένοι στον κοινωνικό ιστό, δηλαδή έχουν δουλειά και συμμετοχή τουλάχιστον στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση. Εμείς πάντως εδώ στο Μενίδι το μόνο που βλέπουμε είναι ρομά να πουλάνε ναρκωτικά και να επεκτείνονται συνεχώς, αγοράζοντας σπίτια με μετρητά χρήματα, που δεν μπορούν να δικαιολογηθούν για το πώς βρεθήκαν στην κατοχή τους. Εμείς σαν Έλληνες πολίτες πληρώνουμε όλους τους φόρους και τα τιμολόγια από ΔΕΚΟ. Αυτοί κλέβουν τα δημόσια αγαθά και το μόνο που κάνουν, πουλώντας ναρκωτικά από τα σπίτια τους είναι να βάζουν τέρμα τα τεράστια ηχεία τους μετατρέποντας ολόκληρες περιοχές σε γκέτο. Ο μόνος λόγος είναι γιατί θέλουν να φύγουμε όλοι, για να κάνουν αυτό που θέλουν. Απορώ γιατί σε κάποιον που βάζει ολόκληρη την νύκτα τέρμα την μουσική, πίνοντας και πυροβολώντας με καλάσνικοφ, δεν μπορεί το κράτος να τον συλλάβει και να τον τιμωρήσει. Γιατί τουλάχιστον δεν του βάζει υπέρογκα πρόστιμα όπως θα έκανε σε εμάς τους υπόλοιπους πολίτες, τα οποία θα του δεσμεύσουν την οικία, αν δεν συμμορφωθεί. Και δεν μιλάω για γκέτο. Μιλάω για συγκεκριμένα σπίτια. Χτίστηκε παράνομα οίκημα στο οποίο κάθε νύχτα το εμπόριο ναρκωτικών οργιάζει. (Παιδάκια τα πουλάνε και ο πατέρας απλά κάθεται στο δώμα). Το κράτος πού είναι; Μας οδηγούν στο χάος. Έσοδα από όπου να ‘ναι; Αυτό είναι πια η Πατρίδα μου; Δυστυχώς όλα τα παραπάνω είναι αλήθεια και τα επιβεβαιώνει το δελτίο συμβάντων της Αστυνομίας, η οποία με άνωθεν εντολές δεν εφαρμόζει το νόμο. Κάποια στιγμή θα τα καταθέσουμε στα Ευρωπαϊκά δικαστήρια.

Με τιμή, Π. Γεώργιος

ΣΟΚ στον Alpha! Κρητικός αγρότης: Η Αθήνα γέμισε μουσουλμανικές μαντήλες, πακιστανούς και τζαμιά – ΒΙΝΤΕΟ

Μια μόνιμη και πλέον κουραστική, μιας και είναι ψευδής φρασεολογία των εχθρών του Εθνικισμού είναι ότι μισούν τους ανθρώπους άλλων φυλών και μάλιστα στην ανίερη προπαγάνδα τους προσθέτουν ότι επιζητούν την εξόντωση τους. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο ψέμα από αυτή την διαστρέβλωση, με την οποία επιχειρείται η δαιμονοποίηση  των αρχών του Εθνικισμού. Η διαμονή, διαβίωση και ανάπτυξη κάθε φυλής στην δική της ήπειρο, δημιουργεί συνθήκες ισορροπίας και αλληλοσεβασμού, τότε δε, δίχως ίχνος αντιπαλότητος, οι περισσότερο προοδευμένοι και ανεπτυγμένοι, δύνανται να συνδράμουν και να βελτιώσουν τις συνθήκες διαβιώσεως των περισσότερο υπανάπτυκτων, τούτο δε το φαινόμενο είναι το μόνον υγιές και καλείται Φυλετικός Ανθρωπισμός. Απτό παράδειγμα περί αυτού, αποτελεί η ιστορική παρακαταθήκη των Ελλήνων, οι οποίοι διετέλεσαν Εξανθρωπιστές και Εκπολιτιστές της Οικουμένης. Γι΄ αυτό, γνήσιος και μοναδικός ανθρωπισμός, είναι ο ακραιφνής φυλετισμός. Ο φυλετισμός που σέβεται, αναγνωρίζει και τιμά την ταυτότητα και ιδιαιτερότητα κάθε φυλής, κάθε έθνους, κάθε πολιτισμού, σεβασμός ο οποίος όμως για να εκδηλωθεί, θα πρέπει κάθε εθνική/πολιτισμική οντότητα να διαβιεί και να αναπτύσσεται στον γενέθλιο τόπο της. Για  εθνική-φυλετική αφύπνιση και κοινωνική δικαιοσύνη. Για να ανήκει η Ελλάδα στους Έλληνες. Για μια παρτίδα αντάξια των προσδοκιών μας. Φυλετική πολιτική αφύπνιση ενάντια στον καπιταλισμό, τον σιωνισμό, τον μαρξισμό και την κοσμοπολίτικη σύφιλη που κατατρώει τα θεμέλια της Ελλάδας και της Ευρώπης.

Γ.Χ.

Οργή στην τοπική συνέλευση στο Πελόπιο Ολυμπίας: 98% των κατοίκων ενάντια στην μεταφορά λαθρομεταναστών

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-10-martiou-2017#ixzz4asIbjqqe

Exit mobile version