Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τουρκόφωνη εφημερίδα στην Θράκη αρνείται την Ποντιακή Γενοκτονία!

Τουρκόφωνη εφημερίδα στην Θράκη αρνείται την Ποντιακή Γενοκτονία!

Αποθρασυνόμενοι πλήρως οι εγχώριοι εγκάθετοι του τουρκικού επεκτατισμού φτάνουν στο σημείο να αρνούνται ανοιχτά την Ποντιακή Γενοκτονία! Χαρακτηριστικό επί του θέματος είναι το άρθρο της εφημερίδας «Δημοκρατία», το οποίο υπό τον τίτλο «Άρθρο-ντροπή για “δήθεν” Ποντιακή Γενοκτονία!» γράφει τα εξής:

«Οι πράκτορες κάνουν ανενόχλητοι παιχνίδι! Τουρκόψυχη εφημερίδα, που εκδίδεται στη Θράκη, δημοσίευσε άρθρο-ντροπή, στο οποίο αποκαλεί τους Έλληνες “Ρωμιούς”, ενώ εκφράζει απέχθεια για τα μνημεία της… δήθεν Ποντιακής Γενοκτονίας!

Ο τίτλος του ρεπορτάζ είναι “Συνεχίζονται ταχέως οι ετοιμασίες για την 100ή επέτειο της δήθεν Ποντιακής Γενοκτονίας”. Ο δημοσιογράφος κάνει αναφορά στις ετοιμασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη σε ολόκληρη τη χώρα, συμπεριλαμβανομένης και της Θράκης φυσικά. “Μετά τις μεγάλες πόλεις, τώρα και σε χωριά όπου έχουν μεταναστεύσει Ρωμιοί από την περιοχή της Μαύρης Θάλασσας στήνονται μνημεία για τη δήθεν Ποντιακή Γενοκτονία” αναφέρει χαρακτηριστικά! “Έτσι ενώ στην Τουρκία η 19η Μαΐου του 1919, ημερομηνία αποβίβασης του Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ στη Σαμψούντα, γιορτάζεται, στην Ελλάδα, έπειτα από ψήφιση στην ελληνική Βουλή το 1994, κάθε χρόνο οργανώνονται διάφορες τελετές, με το αιτιολογικό πως δήθεν έγινε γενοκτονία” αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας.

Το εν λόγω δημοσίευμα ανήκει φυσικά σε μια σειρά παρόμοιων ρεπορτάζ με σκοπό τη σκληρή προπαγάνδα που ασκείται στη Θράκη από διάφορα ΜΜΕ, που χρηματοδοτούνται από το τουρκικό προξενείο».

Αναρωτιόμαστε αν ο εισαγγελέας κατά του ρατσισμού θα ευαισθητοποιηθεί γι’ αυτήν την καραμπινάτη ρατσιστική άρνηση της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού. Έχοντας, όμως, υπόψη το γεγονός ότι τόσο ο Φίλης όσο και οι εθνομηδενιστές του «Ιού» αμφισβήτησαν κι αυτοί στο πρόσφατο παρελθόν την Ποντιακή Γενοκτονία χωρίς να «ενοχληθούν» από τον αρμόδιο εισαγγελέα, το πιο πιθανό είναι κι αυτή η πρόκληση να περάσει «ατουφέκιστη».

Έτσι κι αλλιώς η ερμηνεία του ρατσισμού στην Ελλάδα έχει πάντοτε μονοδιάστατη ερμηνεία και προσέγγιση. Μπορείς να αμφισβητήσεις την Ποντιακή Γενοκτονία, να ειρωνευτείς τα Ιερά και τα Όσια του Γένους, να γράφεις συνθήματα στα οποία να εύχεσαι να σκάσει ή να πεθάνει η Ελλάδα και να μένεις ανενόχλητος (και φυσικά ατιμώρητος) από τις διωκτικές αρχές, εάν, όμως, πεις το αυτονόητο, ότι δηλαδή η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες ή διατυπώσεις την αντίθεση στην λαθρομετανάστευση τότε θα κληθείς για εξηγήσεις, ασχέτως του ότι μια τόσο γελοία «κατηγορία» είναι προορισμένη να μην φτάσει καν στα δικαστήρια. Ελλάς το (θλιβερό) μεγαλείο σου…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/tourkofwnh-efhmerida-sthn-thrakh-arneitai-thn-pontiakh-genoktonia#ixzz4auWs8Vvf

Exit mobile version