Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

O “Guardian” αποκαλύπτει το μεγάλο φαγοπότι με τους λαθρομετανάστες: 70% των εκατομμυρίων που έχουν δοθεί, «εξαφανίστηκαν»

O “Guardian” αποκαλύπτει το μεγάλο φαγοπότι με τους λαθρομετανάστες: 70% των εκατομμυρίων που έχουν δοθεί, «εξαφανίστηκαν»

Σε μία άκρως αποκαλυπτική δημοσίευση προέβη η γνωστή βρετανική εφημερίδα “The Guardian”. Σύμφωνα, λοιπόν, με την εφημερίδα από το 2015 έως σήμερα έχουν δοθεί στην Ελλάδα 803 εκατ. δολάρια για λεγόμενο «προσφυγικό». Από αυτά τα χρήματα φαίνεται ότι έχουν καταφέρει να απορροφηθούν τα 541 εκατ. δολάρια.

Αυτά τα χρήματα δόθηκαν με το σκεπτικό ότι από την Ελλάδα έχουν περάσει 1.030.000 άνθρωποι. Όμως, αφού – σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία – έχουν απομείνει 57.000 – 60.000, αυτό σημαίνει ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει δώσει 14.088 δολάρια για κάθε έναν από αυτούς. Δηλαδή, μονάχα από κοινοτικούς πόρους θα μπορούσαν να υπάρχουν οι υποδομές, τα σχολεία μέσα στα hot spot, το φαγητό τους και όλα.

Όμως, όπως αναφέρει η εφημερίδα, το 70% αυτών των χρημάτων φέρεται να έχουν εξαφανιστεί. Με απλά λόγια, εισπράχτηκαν από την κυβέρνηση και έχουν διοχετευτεί σε σκοπούς που δεν είναι εμφανείς· προφανώς στις τσέπες κάποιων αριστερών και «αλληλέγγυων», οι οποίο – σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων – έκαναν ατελείωτα πάρτι στην Λέσβο και τα λοιπά νησιά.

Αυτό εξηγεί και το γεγονός ότι παρότι η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει πληρώσει για υποδομές εκπαίδευσης, παρόλα αυτά η κυβέρνηση βάζει τα ΜΑΤ για να μεταφέρει τα παιδιά των λαθρομεταναστών στα σχολεία των Ελλήνων. Πέρα από το σχέδιο ισλαμοποίησης, οι συριζαίοι έχουν λερωμένη τη «φωλιά» τους, αφού «έφαγαν» τα λεφτά. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-guardian-apokaluptei-to-megalo-fagopoti-me-tous-lathrometanastes-70-twn-e#ixzz4avHK0Pz6

Exit mobile version