Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

Kάνουν τα πάντα για να εξαφανίσουν την Χρυσή Αυγή από προσώπου γης. Δεν τους φτάνει που ο λόγος της έχει φιμωθεί στα κατεστημένα ΜΜΕ, θέλουν να εξοντώσουν και την φυσική της παρουσία στις γειτονιές και τις πόλεις ανά την Ελλάδα. Απόδειξη αυτού είναι ότι το παρακράτος του Σύριζα βρέθηκε έξω από βολιώτικο τηλεοπτικό μέσο όπου έδινε συνέντευξη ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής με σκοπό να σταματήσει την συνέντευξη. Επίσης απόδειξη είναι πως η Χρυσή Αυγή έχει ανοδικές τάσεις και πολλοί είναι αυτοί που την δείχνουν ως δεύτερο κόμμα και όχι ως τρίτο, γιατί η απήχησή της είναι μεγάλη στον ελληνικό λαό. Ας το πάρουν απόφαση, ότι ούτε οι σφαίρες μας λύγισαν ούτε οι φυλακές, πόσο δε μάλλον τα πληρωμένα μικρόφωνά τους και τα τάγματα εφόδου τους. Χρυσή Αυγή για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω.

Μ.Τ.

ΒΟΛΟΣ: Κράτος και λαγοί του παρακράτους ενωμένοι – Τίποτα δε σταματά την Χρυσή Αυγή! ΒΙΝΤΕΟ

Λες και περιμέναμε την Guardian, εδώ στην Ελλάδα για να μας πει ότι τα χρήματα που έστειλε η Ευρωπαϊκή Ένωση στην Ελλάδα για το “προσφυγικό” έχουνε κάνει φτερά. Δεν ξέρουμε τι μπουμπούκια έχουμε τα οποία στο βωμό του χρήματος και της εξουσίας περιπαίζουν με τις ζωές μας. Έτσι σου λέει καταστρέφουμε τις τοπικές κοινωνίες από ό,τι ελληνικό, τους φορτώνουμε με παράνομους μετανάστες και κονομάμε και λεφτά. Κι αν τολμήσει κανένας Έλληνας να σηκώσει κεφάλι; Τον βγάζουμε ρατσιστή, φασίστα και οπισθοδρομικό και καθαρίσαμε, εμείς τα λεφτά να παίρνουμε και ας επικρατεί χάος.

Αλέξης, Πειραιάς

Ο Γιάννης Λαγός στο Εγνατία Τηλεόραση Θεσσαλονίκης για την μήνυση κατά του DEB – BINTEO

Ως Έλληνες Εθνικιστές γνωρίζουμε πως όσο συνεχίζεται η πολιτική των μνημονίων, θα επέλθει η καταστροφή της πατρίδας. Ο ΣΥΡΙΖΑ έβαλε το τελευταίο λιθαράκι στην πορεία αυτή. Αφού παίξανε με τα αισθήματα του λαού απέναντι στα μνημόνια, αφού προσκυνήσανε την τρόικα, και δεν ήταν σε θέση καν να μοιράσουν δυο γαϊδουριών άχυρο, καυχώνται ότι έρχεται η ανάπτυξη. Έταζαν 14η σύνταξη, και άλλα πολλά. Τώρα ήρθε η ώρα του λογαριασμού. Ήρθε η ώρα να αναμετρηθούμε με το μέλλον μας και με την ιστορία μας. Ήρθε η ώρα να πούμε πηγαίνετε στον αγύριστο όλοι σας, μας καταστρέψατε. Οι Έλληνες Εθνικιστές στεκόμαστε όρθιοι, στηρίζουμε τους εαυτούς μας, τις οικογένειες μας και το έθνος στις δύσκολες στιγμές που θα έρθουν, γιατί είμαστε τα πουλιά της καταιγίδας. Η καταιγίδα έφτασε και η ώρα μας ήρθε. Ζητάμε εδώ και τώρα σχέδιο στήριξης των δοκιμαζόμενων Ελλήνων. Η μοναδική μας επιλογή επιβίωσης είναι να ξανακτίσουμε τη χώρα μας και την εθνική μας κυριαρχία και αυτό μόνο με εθνικό νόμισμα μπορεί να επιτευχτεί. Ας τελειώνουμε με τα δανεικά τους. Ας τελειώνουμε με τον εξευτελισμό των Ελλήνων. Ο Θεός ας είναι βοηθός μας στο δύσκολο δρόμο που έχουμε διαλέξει να διαβούμε! Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος επιτέλους.

Κωνσταντίνα Σ.

Ο Τσίπρας δίνει εν κρυπτώ την «μπίζνα» με τα hot spot «ανηλίκων» στον Καμμένο – Ακόμα και τις επισκευές θα βάζουν να κάνει ο Στρατός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-11-martiou-2017#ixzz4azplN3iH

Exit mobile version