Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Ημαθία, Καβάλα – Τηλεφωνικές συνεντεύξεις Η. Κασιδιάρη

Πολύωρη ενημερωτική δράση σε Μελίκη και Νεόκαστρο: Οι ενημερωτικές δράσεις της Τοπικής Οργάνωσης Ημαθίας συνεχίζονται με αμείωτη ένταση σε ολόκληρο τον νομό. Την περασμένη εβδομάδα κλιμάκιο συναγωνιστών βρέθηκε σε Μελίκη και Νεόκαστρο, διανέμοντας εφημερίδες του κινήματος στην τοπική λαϊκή αγορά, σε καταστήματα και σε καφετέριες. Εμφανής ήταν ο ενθουσιασμός των κατοίκων και των πωλητών, εμψυχώνοντας έτσι τους συναγωνιστές για την συνέχιση του αγώνα για πατρίδα και ελευθερία.

Τοπική Οργάνωση Καβάλας: Εξόρμηση κατά του μνημονίου στο χωριό Ζυγός Καβάλας

Το περασμένο Σάββατο κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής πραγματοποίησε ενημερωτική εξόρμηση στο Ζυγός όπου και πραγματοποίησε ενημερωτική ομιλία σε καφενείο του χωριού. Οι συναγωνιστές από την πρώτη στιγμή έγιναν δεκτοί με ενθουσιασμό και είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τους κατοίκους για τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν και να διανέμουν ενημερωτικά φυλλάδια και φύλλα της εφημερίδας ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Στο πλαίσιο αυτής της επίσκεψης ο Γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης Καβάλας, Δημήτρης Βογιατζής, πραγματοποίησε μια σύντομη ενημερωτική επισκόπηση των πολιτικών θέσεων της Χρυσής Αυγής σχετικά με τα μνημόνια και τον πρωτογενή τομέα, τονίζοντας ότι μόνο ο Λαϊκός Σύνδεσμος διαθέτει καθαρά χέρια και την πολιτική βούληση για να αλλάξει αυτή την κατάσταση.

Ο εκπρόσωπος Τύπου και βουλευτής Αττικής της Χρυσής Αυγής μίλησε στην εκπομπή “ΜΑΖΙ” του DRi 92.2 fm με την Αλεξία Δρίτσα και τον Βασίλη Ζώη. Ο Ηλίας Κασιδιάρης μίλησε για την κρίση στην Ευρωπαϊκή Ένωση, τους δασικούς χάρτες, τα Ελληνοτουρκικά, την δίκη της Χρυσής Αυγής, την εκτίμησή του για το ενδεχόμενο εκλογών αλλά και για τις θέσεις του κόμματος σχετικά με την οικονομία.

Παρακολουθήστε τη συνέντευξη του βουλευτή και εκπρόσωπου τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη στη ραδιοφωνική εκπομπή “Κίτρινη κάρτα” στον ΣΚΑΪ Πιερίας 92,6 στους δημοσιογράφους Εύη Μιχωλού και Μιχάλη Κανταρτζή. Τι λέει για την παρουσία του την Κυριακή στην Κατερίνη, αλλά και για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn636#ixzz4azvAxQPr

Exit mobile version