Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πανηγυρίζουν τα ΜΜΕ της Θράκης για την μήνυση της Χρυσής Αυγής κατά των πρακτόρων του DEB και του ψευδομουφτή Ξάνθης

Πανηγυρίζουν τα ΜΜΕ της Θράκης για την μήνυση της Χρυσής Αυγής κατά των πρακτόρων του DEB και του ψευδομουφτή Ξάνθης

Μπορεί τα συστημικά ΜΜΕ των Αθηνών, που δεν τους καίγεται καρφί για την ανθελληνική δράση των πρακτόρων της Αγκύρας, να μην είπαν ούτε λέξη για την μήνυση της Χρυσής Αυγής κατά του προέδρου του DEB και του ψευδομουφτή, τα τοπικά ΜΜΕ της Θράκης όμως έδωσαν την αρμόζουσα δημοσιότητα στο γεγονός.

Οι πληρωμένες γραφίδες, τυφλωμένες από το μίσος κατά των Ελλήνων Εθνικιστών, συνεχίζουν απτόητες τον πόλεμο λάσπης και φίμωσης κατά της Χρυσής Αυγής. Ουδόλως τους ενδιαφέρει ότι η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη φωνή Εθνικής Αντίστασης και με συνεχείς ενέργειες αποκαλύπτει τα ύπουλα σχέδια των πρακτόρων της Άγκυρας στην Θράκη.

Η μήνυση κατά του Μουσταφά Αλή Τσαβούς και του«ψευδομουφτή» Ξάνθης Αχμέτ Μέτε,η οποία κατατέθηκε από τον Συναγωνιστή Γιάννη Λαγό, για τις πάμπολλες ανθελληνικές και αποσχιστικές τους μεθοδεύσεις, είναι μία ακόμη ενέργεια του Λαϊκού Συνδέσμου ενάντια στην τουρκική προκλητικότητα στην Θράκη.

Η εν λόγω κίνηση αναδημοσιεύτηκε από το σύνολο των τοπικών ΜΜΕ της Θράκης, όπως το adesmeuti-thrakis.blogspot.grthrakitoday.comxanthinet.gr και xanthitimes.gr που κατά καιρούς φιλοξενούν τις δράσεις και τον Κοινοβουλευτικό έλεγχο της Χρυσής Αυγής στην ευρύτερη περιοχή.

Μαθημένοι λοιπόν στην φίμωση και τον αποκλεισμό, οι Έλληνες Εθνικιστές θα συνεχίσουν να ξεμπροστιάζουν τους πράκτορες της Άγκυρας στην Θράκη και να βάζουν φρένο στα ύπουλα σχέδια τους.

Διαβάστε επίσης: O Γιάννης Λαγός στο Ράδιο Νεάπολις Καβάλας για την μήνυση κατά των πρακτόρων της Άγκυρας – HXHTIKO

Ο Γιάννης Λαγός στο Εγνατία Τηλεόραση Θεσσαλονίκης για την μήνυση κατά του DEB – BINTEO

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/panhgurizoun-ta-mme-ths-thrakhs-gia-thn-mhnush-ths-chrushs-aughs-stous-prak#ixzz4b2Fv2c27

Exit mobile version