Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Καθεστωτικά ΜΜΕ: Φταίει η παρουσία του Η. Κασιδιάρη για την μάζωξη των παρακρατικών στον Βόλο!

Καθεστωτικά ΜΜΕ: Φταίει η παρουσία του Η. Κασιδιάρη για την μάζωξη των παρακρατικών στον Βόλο!

Γράφει ο Αντίοχος

Στα Γιάννενα, όταν κόκκινοι παρακρατικοί δημιούργησαν μεγάλα επεισόδια κατά την επέτειο απελευθέρωσης της πόλης για να εμποδίσουν τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής να καταθέσει στεφάνι, τα καθεστωτικά ΜΜΕ αποφάνθηκαν ότι για όλα έφταιγε η παρουσία του εκπροσώπου, καθώς και μόνο η παρουσία εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής σε κάποιο χώρο συνιστά… πρόκληση!

Δεν είναι, λοιπόν, καθόλου περίεργο που στην παρουσία του εκπροσώπου τύπου της Χρυσής Αυγής, Η. Κασιδιάρη, στο στούντιο τηλεοπτικού σταθμού του Βόλου, ανακάλυψαν τα καθεστωτικά ΜΜΕ την… πρόκληση που οδήγησε στο μάζεμα των παρακρατικών.

Δείτε δύο τυχαία δημοσιεύματα (τα οποία όλως περιέργως ήταν πανομοιότυπα – σχεδόν τα ίδια δημοσιεύθηκαν σε όλα τα καθεστωτικά ΜΜΕ…):

Newsit.gr:

«Με κράνη και ξύλα στα χέρια φυγαδεύτηκαν Ηλιόπουλος και Κασιδιάρης στη Μαγνησία! Ένταση προκλήθηκε έξω από τα στούντιο του τηλεοπτικού σταθμού «Άστρα», κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχωρούσε το μεσημέρι ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, στον δημοσιογράφο του σταθμού, Δημήτρη Μαρέδη.

Η παρουσία του Ηλία Κασιδιάρη και η φιλοξενία του από τον τηλεοπτικό σταθμό προκάλεσε…

Διαβάστε την συνέχεια στο ethnikismos.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kathestwtika-mme-ftaiei-h-parousia-tou-h.-kasidiarh-gia-th-mazwjh-twn-parak#ixzz4b2GBJvcw

Exit mobile version