Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τρίτη πολιτική δύναμη με ανοδικές τάσεις η Χρυσή Αυγή ακόμα και στην δημοσκόπηση του “Ελεύθερου Τύπου”

Τρίτη πολιτική δύναμη με ανοδικές τάσεις η Χρυσή Αυγή ακόμα και στην δημοσκόπηση του “Ελεύθερου Τύπου”

Τα συστημικά τερτίπια με τις μεταγραφές βουλευτών και τον πόλεμο εντυπώσεων περί “3ης κοινοβουλευτικής δύναμης” για το ΠΑΣΟΚ τελικώς αποτυγχάνουν παταγωδώς, καθώς ακόμη και στην δημοσκόπηση της Opinion Poll για τον “Ελεύθερο Τύπο” η Χρυσή Αυγή είναι ξεκάθαρα τρίτη πολιτική δύναμη με ανοδικές τάσεις και το Πασόκ πέμπτο και… καταϊδρωμένο!

Πριν προχωρήσουμε στην καταγραφή των ποσοστών της εν λόγω εταιρείας να επισημάνουμε πως προφανώς τα ποσοστά του Λαϊκού Συνδέσμου είναι ψαλιδισμένα και πρέπει να λάβουμε υπόψη και την “κρυφή ψήφο”.

Η συστημική Opinion Poll λοιπόν δίνει στην πρόθεση ψήφου στα κόμματα:

ΝΔ 31%
Σύριζα 14,5%
Χρυσή Αυγή 6,7%
ΚΚΕ 5,6%
Πασόκ 5,5%
Πλεύση Ελευθερίας 2,6%
Λεβέντης 2,5%
Ανέλ 2%
Λαέν 2%
Ποτάμι 1%

Αρχικά, να σχολιάσουμε πως τα ποσοστά της ψευτοδεξιάς είναι προφανώς φουσκωμένα (λόγω Ελεύθερου Τύπου) και ο Σύριζα βρίσκεται υπό διάλυση, όπως και το δεκανίκι του ο Καμμένος. Τα αποκόμματα Λεβέντη και Θεοδωράκη δεν θα ξαναμπούν στην Βουλή, καθώς φαίνεται να τους έχει ξεπεράσει ακόμα και η Ζωή Κωνσταντοπούλου!

Τέλος, η Χρυσή Αυγή, παρά την λάσπη, την φίμωση και την προπαγάνδα του συστήματος, είναι ξεκάθαρα και αδιαμφισβήτητα η τρίτη πολιτική δύναμη στην Χώρα με συνεχείς ανοδικές τάσεις.

Τα ποσοστά των Ελλήνων Εθνικιστών θα είναι διψήφια και όσο ο μνημονιακός Σύριζα θα καταρρέει, δεν είναι απίθανο να πάρει σάρκα και οστά ο… εφιάλτης του Βερναρδάκη που θα φέρει την Χρυσή Αυγή στην δεύτερη θέση.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/trith-politikh-dunamh-me-anodikes-taseis-h-chrush-augh-akoma-kai-sthn-dhmos#ixzz4b3qJ2CYE

Exit mobile version