Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 12 Μαρτίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 12 Μαρτίου 2017

H ανθελληνική και ξενόδουλη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ υπόσχεται στους ξένους τοκογλύφους και δανειστές της ότι θα πατάξει την φοροδιαφυγή με την εγκατάσταση POS και την χρήση πιστωτικών καρτών. Θέλει να μας πεί δηλαδή ότι οι πακιστανοί που πουλάνε λαθραία προϊόντα παραεμπορίου σε κάθε φανάρι θα βάλουν POS, ακόμα και αυτοί που πλένουν τα τζάμια θα δέχονται πιστωτικές κάρτες; Στην οδό Στουρνάρη στο κέντρο της ανομίας και της αναρχίας στα Εξάρχεια, οι αλλοδαποί που πουλάνε παράνομα τσιγάρα, καπνό και ναρκωτικά θα έχουν τερματικά μηχανήματα πιστωτικών καρτών; Το Υπουργείο Οικονομικών ξεκινά ελέγχους στις λιγοστές πλέον καταθέσεις των Ελλήνων σε όσες τράπεζες έχουν απομείνει για ευρήματα και εκεί φοροδιαφυγής. Για τα 130 και πλέον δισ. ευρώ όπως τα υπολογίζει η ΕΚΤ, που έφυγαν σε Αλβανία, Γεωργία, Ιράκ, Πακιστάν, Μπαγκλαντές και σε άλλες τριτοκοσμικές χώρες από μαύρη εργασία, εμπόριο γυναικών, όπλων και ναρκωτικών από τους εδώ παράνομους μετανάστες το Υπουργείο Οικονομικών των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν λέει τίποτα. Όλα αυτά τα άθλια φορολογικά τρικ αφορούν μόνο τα μόνιμα φορολογικά υποζύγια, τους ρημαγμένους Έλληνες πολίτες. Λαθραίοι και παράνομοι μετανάστες στην Ελλάδα του Τσίπρα έχουν φορολογική και οικονομική ασυλία. Με την Χρυσή Αυγή στην εξουσία θα αποκατασταθεί η φορολογική τάξη, τα μαύρα εισοδήματα δεν θα υπάρχουν γιατί πολύ απλά οι Έλληνες δεν έχουν να κρύψουν τίποτα. Αυτοί που κρύβουν και κλέβουν με την ανοχή των κομμάτων του κλεπτοκρατικού τόξου, είναι οι αυριανοί ψηφοφόροι τους, οι παράνομοι μετανάστες. Χρυσή Αυγή λοιπόν για να ξεβρωμίσει ο τόπος.

Με Τιμή Μαρίνα Π., Οικονομολόγος Ε.Κ.ΠΑ.

Ρεπορτάζ ΑΝΤ1 για την παρακρατική επίθεση στον Βόλο – ΒΙΝΤΕΟ

Κάναμε λάθος που ψηφίσαμε, όποιους ψήφισε αυτούς που μάλιστα αυτοαποκαλούνται «συνταγματικό τόξο», για να μας “σώσουν”. Εμείς δεν έχουμε την δυνατότητα να μειώσουμε την όποια φορολογία μας. Αυτοί όμως, στη… ζούλα, εγκρίνουν μείωση στη φορολογία τους. Αυτοί είναι και τίμιοι και «πατριώτες». Θέλουν, λένε, να σώσουν την πατρίδα μας αλλά στην πραγματικότητα θέλουν να σώσουν μόνο τις τσεπούλες τους. Χρυσή Αυγή για να μπούνε οι κλέφτες φυλακή και να επιστραφούν τα κλεμμένα στον ελληνικό λαό.

Σ.Μ.

Η Λαγκάρντ ξεμπρόστιασε τους… φουστανελάδες των Αθηνών

Αγαπητοί φίλοι της Χρυσής Αυγής, εύχομαι ο Θεός να σας έχει καλά και να σας δίνει δύναμη και βοήθεια για να σωθεί η χωρά μας. Έχουν δει πολλά τα ματιά μου, δεδομένου ότι έχω παραμείνει και πολλά χρονιά στο εξωτερικό. Οι αντίπαλοι σας (και αντίπαλοι όλων των εθνών), έχουν πολλούς υπηρέτες στην Ελλάδα που παριστάνουν τους πολιτικούς, δημοσιογράφους κ.λ.π.. Κι όπως έχουν αποδείξει δεν διστάζουν να δολοφονήσουν όποιον τους στέκεται εμπόδιο στο δρόμο, χωρίς να λυπηθούν ούτε την οικογένεια του. Μεγάλη προσοχή και βοήθεια από τον Μεγαλοδύναμο. Είστε οι νέοι αγωνιστές της Ελευθερίας του Ελληνικού έθνους.

Ν.Π.

Άνθηση οικονομίας και φρενίτιδα προσλήψεων στις ΗΠΑ μετά την εκλογή Τραμπ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-12-martiou-2017#ixzz4b6VlIPG7

Exit mobile version