Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Πειραιάς, Αθήνα

Την Παρασκευή 3 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία ομιλία στα κατάμεστα γραφεία της Τ.Ο. Πειραιώς, από τον Συναγωνιστή και Βουλευτή Μαγνησίας, Παναγιώτη Ηλιόπουλο. Ο Συναγωνιστής αναβαίνοντας στο βήμα, ανέφερε στους παρευρισκόμενους τον τρόπο με τον οποίο θα φτιάξουμε την πατρίδα μας από την αρχή, σε πλήρη αντίθεση με τους σκλάβους των μνημονιακών συστημάτων.

Κατά το κύριο μέρος της ομιλίας του, ο συναγωνιστής μίλησε για το εμπεριστατωμένο πρόγραμμα του Λαϊκού Συνδέσμου. Στην συνέχεια έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην αντίσταση που προβάλλουμε ως έλληνες εθνικιστές, τονίζοντας πως η πραγματική ζωή βρίσκεται στους αγώνες των πλατειών και των πεζοδρομίων, όχι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Κλείνοντας, ο συναγωνιστής μίλησε για το σχέδιο της Χρυσής Αυγή για τον τομέα της εθνικής παραγωγής, υπογραμμίζοντας πως είναι η μόνη λύση για το πρώτο βήμα της εξόδου από την κρίση. Άλλη μία εκδήλωση έληξε με άπαντες σε στάση προσοχής, να ψάλλουν τον Εθνικό μας Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.

Πλήθος κόσμου το απόγευμα της Τετάρτης στα γραφεία της Τ.Ο. Αθήνας παρακολούθησε μια ενδιαφέρουσα ομιλία της Συναγωνίστριας Μαρία Σιδέρη-Τσάμη με θέμα την πραγματική ιστορία της σφαγής στο Δίστομο. Η συναγωνίστρια με αναλυτικό τρόπο και με αδιάσειστα ιστορικά στοιχεία απόδειξε ότι την σφαγή στο Δίστομο που διαπράχθηκε από τους γερμανούς την προκάλεσαν και την επιδίωξαν οι κομμουνιστές και άφησαν όχι μόνο το χωριό ανυπεράσπιστο, αλλά λίγες ημέρες μετά την σφαγή οι κομμουνιστές προέβησαν σε  πλιάτσικο εις βάρος των μαρτυρικών κατοίκων του Δίστομου.
Τελειώνοντας την ομιλία της η Συναγωνίστρια τόνισε ότι δεν είναι ντροπή οι απόγονοι των σφαγιασθέντων να ψηφίζουν Χρυσή Αυγή, ντροπή είναι να υπάρχει έστω και ένας στο Δίστομο  που να ψηφίζει τους ανθέλληνες και προδότες του KKE.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-peiraias-athhna#ixzz4b6WGkJ1A

Exit mobile version