Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Ολλανδία απέλασε τουρκάλα υπουργό! Διέλυσε με σκυλιά και ιππικό τον τουρκικό ισλαμιστικό όχλο – Φωτογραφίες, Βίντεο

Στην Ελλάδα κάνουν περιοδείες στη Θράκη με συνοδεία βουλευτές του Σύριζα!

Οι Ολλανδοί δείχνουν το δρόμο όσον αφορά την αντιμετώπιση της προσπάθειας των τούρκων να επέμβουν στα εσωτερικά χωρών, με όχημα είτε πράκτορές τους, είτε μουσουλμάνους έποικους. Ανακάλεσαν την διπλωματική άδεια του Τσαβούσογλου και απέλασαν τουρκάλα υπουργό, η οποία ταξίδεψε νωρίτερα χθες οδικώς από την Γερμανία προς το Ρότερνταμ.

Η υπουργός Οικογενειακών Υποθέσεων της Τουρκίας, Φατμά Μπετούλ Σαγιάν Καγιά, μπήκε σαν… λαθρομετανάστης οδικώς στην Ολλανδία και αμέσως συνελήφθη, τέθηκε υπό κράτηση και άμεσα δόθηκε η εντολή να απελαθεί πίσω στην Γερμανία, από την οποία εισήλθε στην Ολλανδία. Και όλα αυτά επειδή οι Ολλανδοί δεν επιθυμούν εκδηλώσεις στα εδάφη τους για το τουρκικό δημοψήφισμα.

Την ίδια ώρα, τούρκοι αξιωματούχοι από κοινού με τούρκους πράκτορες αλωνίζουν στην Θράκη μας. Επισκέπτονται παράνομους συλλόγους και προπαγανδίζουν την απόσχιση εδάφους από την Ελληνική Επικράτεια. Και όλα αυτά συνοδεία βουλευτών της συγκυβερνήσεως Σύριζα – Ανέλ.

Η σύγκριση προφανώς προκαλεί θλίψη…

Μετά την απέλαση της τουρκάλας υπουργού, οι τούρκοι έσπευσαν να προκαλέσουν επεισόδια στην Ολλανδία, μέσω των πρακτόρων τους. Η πρόκληση απαντήθηκε με τον δέοντα τρόπο.

Αφού οι ολλανδικές Αρχές απέλασαν την τουρκάλα υπουργό Φατμά Μπετούλ Σαγιάν Καγιά, που είχε εισέλθει οδικώς στο ολλανδικό έδαφος από τη Γερμανία και απαιτούσε να την αφήσουν να μπει στο τουρκικό Προξενείο στο Ρότερνταμ, εκτελώντας εντολές του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για σκηνικό αποσταθεροποίησης στην Ολλανδία, η ολλανδική Αστυνομία αποφάσισε να διαλύσει τον όχλο Τούρκων ισλαμιστών και Γκρίζων Λύκων που διαδήλωνε «ψέλνοντας» θρησκευτικούς ύμνους έξω από το τουρκικό Προξενείο.

Σε βίντεο που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο βλέπουμε εικόνες από τη διαδήλωση των ερντογανικών ισλαμιστών και των Γκρίζων Λύκων αλλά και την επέμβαση της ολλανδικής Αστυνομίας με σκυλιά, ιππικό και κανόνια νερού για να διαλύσει τον τούρκικο όχλο.

Βίντεο 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oi-ollandoi-apelasan-tourkala-upourgo-sthn-ellada-kanoun-periodeies-sth-thr#ixzz4b7UVVvfe

Exit mobile version