Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κηφήνας συνδικαλιστής της ΣυριζΕΡΤ στην εφημερίδα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ: «Θέλουμε πλήρη αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής από την τηλεόραση»

Συνέντευξη στην εφημερίδα της ανύπαρκτης στην κοινωνία, αλλά με ισχυρή παρουσία στους συνδικαλιστές – εργατοπατέρες και όπου αλλού υπάρχουν ευκαιρίες για παρασιτική υφαρπαγή δημοσίων πόρων (βλέπε π.χ. σκάνδαλο εκατομμυρίων στα hot spot), αριστερίστικης συμμορίας ΑΝΤΑΡΣΥΑ έδωσε ο Γ.Γ. της ΠΟΣΠΕΡΤ, Γαβρίλος Κασιμάτης και μίλησε για τον αποκλεισμό και την φίμωση της Χρυσής Αυγής που αντισυνταγματικώς και παρανόμως στήνουν με τον φαιδρό τραγουδιάρη και επίσης αριστεριστή, Τσακνή.

Εκεί, ουσιαστικά, προσπάθησε να μπει σε έναν «αντιφασιστικό διαγωνισμό» με τον Τσακνή, λέγοντας πως η πρόθεσή τους να βγαίνουν σε γραφική και παράνομη στάση εργασίας, όποτε είναι να λάβει τον χρόνο που της αναλογεί η Χρυσή Αυγή, ήταν που ώθησε την διοίκηση της ΕΡΤ στο να λάβει αυτή την παράνομη απόφαση, να αποκλείσει το τρίτο πολιτικό κόμμα της χώρας.

Συγκεκριμένα, είπε:

«Υπάρχουν οι νομικές δυνατότητες και το θεσμικό πλαίσιο που νομιμοποιούν την διακοπή της προβολής της ναζιστικής οργάνωσης. Όλα αυτά ήταν ήδη σε γνώση της διοίκησης της ΕΡΤ. Ήμασταν παρόντες και περάσαμε ένα μεγάλο διάστημα να βλέπουμε να πετάνε την αρμοδιότητα στο ΕΣΡ και αντίστροφα το ΕΣΡ να πετάει το μπαλάκι στις διοικήσεις. Από τη μεριά μας δεν μπορούσαμε άλλο να ανεχτούμε αυτή την κατάσταση και βγήκαμε μπροστά. Μόνο όταν οι εργαζόμενοι βγήκαν σε στάση εργασίας αναγκάστηκε και η διοίκηση να σταματήσει την προβολή. Είναι η δράση των εργαζόμενων  που φέρνει τα αποτελέσματα.

Γι’ αυτό καλούμε και τις άλλες οργανώσεις του κλάδου, την ΕΣΗΕΑ, την ΠΟΕΣΥ, τις ενώσεις των δημοσιογράφων μέχρι τον υψηλότερο βαθμό την ΓΣΕΕ και την ΑΔΕΔΥ, να μπουν μπροστά σε αυτές τις πρωτοβουλίες.

Δυο χρόνια σχεδόν μετά την επαναλειτουργία της ΕΡΤ, συνεχίζουμε τον αγώνα μας για μια ΕΡΤ της κοινωνίας, του λαϊκού κινήματος, των εργαζόμενων. Η μάχη αυτή δεν έχει τελειώσει, συνεχίζεται. Μέχρι να φτάσουμε στον πλήρη αποκλεισμό του ρατσιστικού και του φασιστικού λόγου της ΧΑ από την τηλεόραση θα πρέπει να παρθεί επίσημη απόφαση από την διοίκηση. Γνωρίζουμε πολύ καλά πως κάτω από την πίεση της ΠΟΣΠΕΡΤ έκαναν πίσω, αλλά δεν έχουμε τελειώσει με αυτή τη μάχη. Τις επόμενες μέρες θα έχουμε σύγκληση του ΔΣ της διοίκησης που θα συζητήσουν αυτό το θέμα. Και εμείς πρέπει να είμαστε παρόντες.»

Εμείς από την δική μας πλευρά, καλούμε τους πραγματικούς εργαζομένους της ΕΡΤ να απομονώσουν τους κηφήνες, που μόνο ντροπή και ζημία φέρνουν στον κλάδο τους, και να αποκαταστήσουν την τάξη και τη νομιμότητα. Δεν είναι καθόλου τυχαίο πως οι ίδιοι κηφήνες ουδέποτε έκαναν στάση εργασίας απέναντι στους ψεύτες, τους κλέφτες της ΝΔ και του Πασόκ ή τους δολοφόνους της αριστεράς. Αυτό επειδή το «αντιφασιστικό» τους «μέτωπο» είναι αρραγές και καταβροχθίζει τον ιδρώτα του Ελληνικού Λαού.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/khfhnas-sundikalisths-ths-surizert-sthn-efhmerida-ths-antarsua-theloume-plh#ixzz4b87Ov5Po

Exit mobile version