Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Αμπελόκηποι – ΛΑ.Σ.Ι.Τ.Α.

Την Τετάρτη 8 Μαρτίου στα γραφεία της Τ.Ο. Αμπελοκήπων πραγματοποιήθηκε ομιλία από τον γραμματέα Συναγωνιστή Σταύρο Κρίκο με θέμα “Λαϊκός Εθνικισμός Οικονομία- Εργασία”. Στην ομιλία του ο Συναγωνιστής παρουσίασε τις θέσεις του Λαϊκού Εθνικισμού για την Οικονομία και την Εργασία και το χάσμα που τον χωρίζει από τις δύο άλλες υλιστικές θεωρίες τόσο του μαρξισμού όσο και του καπιταλισμού.

Τόνισε ιδιαίτερα ότι ο Λαϊκός Εθνικισμός έχει τη δυνατότητα να ικανοποιήσει τον εργαζόμενο αλλά και τον εργοδότη, στα πλαίσια της λαϊκής κοινότητας και της αλληλεγγύης των τάξεων, κάτι που σε καμιά περίπτωση δεν μπορούν να πράξουν οι αντίπαλες ιδεολογίες και για το λόγο αυτό καταφεύγουν σε ρητορικές μίσους και διώξεων για την ιδεολογία μας, μιας και δεν μπορούν να την αντιμετωπίσουν σε επίπεδο διαλόγου. Τέλος απαντήθηκαν ερωτήσεις και απορίες και άπαντες οι παρευρισκόμενοι σε στάση προσοχής έψαλλαν τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.

Την προηγούμενη εβδομάδα κλιμάκιο μελών του ΛΑ.Σ.Ι.Τ.Α πραγματοποίησε δυναμική παρέμβαση στα γραφεία της εταιρίας UBER με διανομή φυλλαδίων και ρίψη φέιγ βολάν ενώ ακολούθησε αντίστοιχη δραστηριότητα σε χώρους προσωρινής στάθμευσης των ταξί.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn637#ixzz4bCeciKBG

Exit mobile version