Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νέα ανθελληνική προπαγάνδα από το DEB και άλλους τουρκόψυχους φορείς: Μέχρι και τα Δωδεκάνησα βάλαν στο μάτι!

Νέα ανθελληνική προπαγάνδα από το DEB και άλλους τουρκόψυχους φορείς: Μέχρι και τα Δωδεκάνησα βάλαν στο μάτι!

Το πόσο εθνικά ορθή φάνηκε η πρωτοβουλία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ να μηνύσει τους πράκτορες της Τουρκίας στην Θράκη φαίνεται και από το παρακάτω δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία», το οποίο υπό τον τίτλο «Προπαγάνδα από Άγκυρα για Θράκη – Δωδεκάνησα» λέει τα εξής: 

«Πράκτορες των Τούρκων επέδωσαν εκθέσεις στον ΟΗΕ σχετικά με τη Θράκη και τα Δωδεκάνησα! Η “βρόμικη δουλειά” τους έγινε μέσω της Ομοσπονδιακής Ένωσης Ευρωπαϊκών Εθνοτήτων (FUEN), η οποία τηρεί κάθετα ανθελληνική στάση και στηρίζει τα τελευταία χρόνια τον πόλεμο προπαγάνδας που βρίσκεται σε εξέλιξη κατά της Ελλάδας.

Οι δύο εκθέσεις από τη FUEN κατατέθηκαν στο Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ και αφορούν την “τουρκική” μειονότητα στην Ελλάδα! Ειδικότερα, οι εν λόγω εκθέσεις παρουσιάστηκαν στο πλαίσιο της 34ης συνεδρίας του συμβουλίου στη Γενεύη σχετικά με τα θέματα της “τουρκικής” μειονότητας δυτικής Θράκης και των “Τούρκων” Ρόδου και Κω.

Πίσω από την ανθελληνική προπαγάνδα που γίνεται μέσω της FUEN βρίσκονται η TAG (Ομάδα Εργασίας Τουρκικών Μειονοτήτων της FUEN), η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τούρκων Δυτικής Θράκης (ABTTF), ο Σύλλογος Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης (BTAYTD), το κόμμα DEB και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αλληλεγγύης Τούρκων Ρόδου – Κω και Δωδεκανήσων.

Η FUEN στις εκθέσεις της αναφέρει ότι “η πολιτική προκατάληψη και το μίσος κατά τη τουρκικής μειονότητας δυτικής Θράκης έχουν καταστεί τμήμα της κυβερνητικής πολιτικής στην περιοχή, δημιουργώντας ένα περιβάλλον πίεσης και απειλών. Η μεγαλύτερη απόδειξη γι αυτό είναι οι δικαστικές έρευνες και διώξεις που υφίστανται εκπρόσωποι της μειονότητας, λόγω δηλώσεων και δραστηριοτήτων τους”!

Η Ομοσπονδιακή Ένωση Ευρωπαϊκών Εθνοτήτων, παράλληλα, ζητά να “ανοίξουν τουλάχιστον δημοτικά σχολεία που θα παρέχουν δίγλωσση εκπαίδευση”, τη στιγμή που έχει ξεσηκωθεί θύελλα αντιδράσεων για την πιλοτική λειτουργία έξι δίγλωσσων νηπιαγωγείων σε Ξάνθη και Κομοτηνή».

Όπως δείχνει και το περιεχόμενο του δημοσιεύματος της “Δημοκρατίας”, στην σαφή αυτή ανθελληνική προσπάθεια βρίσκεται, ανάμεσα σε άλλους, και το DEB, το οποίο εμφανέστατα επιχειρεί να περάσει στην μουσουλμανική μειονότητα την γραμμή του τουρκικού προξενείου στην Κομοτηνή. Γι αυτό και το τουρκόψυχο αυτό κατασκεύασμα πρέπει να αντιμετωπίσει ενώπιον του νόμου τις συνέπειες της ανθελληνικής του δράσης, με το επόμενο βήμα να βρίσκεται στο κλείσιμο του τουρκικού προξενείου στην Κομοτηνή, το οποίο λειτουργεί σαν σφηκοφωλιά.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/nea-anthellhnikh-propaganda-apo-to-deb-kai-allous-tourkopsuchous-foreis#ixzz4bDHNpS6T

Exit mobile version