Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ξέφυγε πάλι ο Μπουτάρης για την κατασκευή αποτεφρωτηρίου: «Για την καύση, θα γλείψω και κατουρημένες ποδιές»!

Αφού «έλυσε» όλα τα προβλήματα της Πόλης της οποίας ηγείται, τώρα φαίνεται ότι η νέα απεγνωσμένη του προσπάθεια αφορά την κατασκευή του αποτεφρωτηρίου σε οικόπεδο δίπλα στα Κοιμητήρια Αναστάσεως του Κυρίου. Ο λόγος, φυσικά, για τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, ο οποίος μάλιστα είναι τόσο αποφασισμένος να τα καταφέρει στην συγκεκριμένη υπόθεση, ώστε δεν θα διστάσει, όπως χαρακτηριστικά διαβάζουμε στον τύπο, «για την καύση θα γλείψω και κατουρημένες ποδιές»!

Δεν χρειάζεται να μπούμε σε (θλιβερές) λεπτομέρειες προκειμένου να εξηγήσουμε πόσο υποτιμητικό θεωρείται για τον Λαό μας η έκφραση «κατουρημένες ποδιές» και τι αρνητικά συναισθήματα γεννιούνται για όσους χρησιμοποιούν τέτοιου είδους ποταπές μεθόδους.

Έτσι κι αλλιώς, ο ανεκδιήγητος Μπουτάρης έχει χάσει κάθε ίχνος ουσιώδους επαφής με το λαϊκό αισθητήριο προκειμένου να αντιληφθεί πόσο και τι είδους άσχημους συνειρμούς δημιουργούν τέτοιου είδους αναφορές (πόσο περισσότερο, μάλιστα, πρακτικές).

Αξίζει μόνο να σημειωθεί το έκδηλο ενδιαφέρον και ο ανάλογος φανατισμός που διέπουν αυτόν τον θεσμικό γελωτοποιό, για να αντιληφθούμε την απέχθεια και το μίσος που διακατέχει τον συγκεκριμένο κοσμοπολίτη για την Ελλάδα και την Ορθοδοξία. 

Το «πείσμα» του για την καύση, σε τέτοιον βαθμό, ώστε να είναι ικανός να προχωρήσει μέχρι και σε… μαζοχιστικές πράξεις, δείχνει ότι το διαζύγιό του με την πραγματικότητα και με τα αληθινά και ουσιαστικά προβλήματα της Θεσσαλονίκης είναι οριστικό και αμετάκλητο.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/jefuge-pali-o-mpoutarhs-gia-thn-kataskeuh-apotefrwthriou-gia-thn-kaush-tha#ixzz4bE3NOKAP

Exit mobile version