Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η σιωνίστρια τ. Υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ ανησυχεί για την Χρυσή Αυγή

Η σιωνίστρια τ. Υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ ανησυχεί για την Χρυσή Αυγή

Την ανησυχία για την Χρυσή Αυγή και την άνοδό της εξέφρασε σε συνέντευξή της στην «Φωνή της Αμερικής», δημοσιογράφο της «Καθημερινής», Αθανάσιο Έλλις, η τ. Υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ, Τζίπι Λίβνι, με συνέντευξή της στην Κυριακάτικη έκδοση της εφημερίδας.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου, αν την ανησυχεί η Χρυσή Αυγή, η σιωνίστρια απάντησε: «Για μένα είναι ένα πολύ σοβαρό και ανησυχητικό φαινόμενο. Συνήθως ακούω την εξήγηση ότι το κόμμα αυτό είναι προϊόν της κρίσης και δεν αντανακλά μια αύξηση της ξενοφοβίας στην Ελλάδα. Κι, όμως, αυτό ακριβώς συμβαίνει. Εκμεταλλεύονται την κατάσταση για να αυξήσουν την υποστήριξή τους. Και να ξέρετε ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι ποτέ εναντίον μιας συγκεκριμένης κοινωνικής ομάδας. Είναι γενικά εναντίον των ξένων. Αυτών που δεν είναι σαν εμάς, των “άλλων”».

Ποιά είναι, όμως, η εν λόγω «ανθρωπίστρια» που νοιάζεται για τους «άλλους» και κάνει και δηλώσεις για ένα πολιτικό κόμμα, που ο Λαός έχει τοποθετήσει στην Βουλή, ως τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου;

Ήταν υπουργός εξωτερικών του Ισράλ κατά τα διάρκεια της απρόκλητης επίθεσης στη Γάζα την διετία 2008 – 2009, όταν τα ισραηλινά αεροσκάφη έσπερναν το θάνατο σε νεογνά. Τότε μάλιστα είχε προβεί σε δηλώσεις ότι «δεν υφίσταται ανθρωπιστική κρίση στη Γάζα». Εκείνη την περίοδο ήταν πρόεδρος ενός ανοιχτά σιωνιστικού κόμματος, ονόματι Καντίμα.

Ενδιαφέρον θα είχε να απαντήσει η Λίβι, δεδομένου ότι είναι σιωνίστρια, στο αν πιστεύει ότι ο λαός της είναι «περιούσιος» και ανώτερος, καθ’ οποιονδήποτε τρόπο, από όλους τους άλλους λαούς. Ας απαντήσει αυτό και ας αφήσει τα της ελληνικής πολιτικής στους Έλληνες, που έχουν αναδείξει την Χρυσή Αυγή τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-siwnistria-t.-upourgos-ejwterikwn-tou-israhl-anhsuchei-gia-thn-chrush-aug#ixzz4bF6ZvDwe

Exit mobile version