Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

Οι αλήτες του αριστερού παρακράτους στον Βόλο επιτέθηκαν «δημοκρατικά» στους βουλευτές του τρίτου κόμματος της χώρας που εκπροσωπεί κάπου μισό εκατομμύριο  Έλληνες.  Επειδή έκαναν το έγκλημα να μιλήσουν σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό. Και στις ειδήσεις τους τα άθλια διαπλεκόμενα κανάλια παρουσιάσανε ως εγκληματίες τους  Βουλευτές της Χρυσής Αυγής.
Εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου να έχουν άμεσα την τύχη του ΔΟΛ και του μέγκα.

Κ.Ι.

Από Τετάρτη ξεκινάει η εφαρμογή του Δουβλίνο ΙΙ: Λεφούσια θα έρχονται οι λαθρομετανάστες από όλες τις πλευρές

Η Ευρωπαϊκή ένωση στην οποία έπρεπε να παραμείνουμε με κάθε κόστος γιατί είμαστε ισότιμο μέλος και για να μη χάσουμε τα προνόμια που μας προσφέρει η συμμετοχή της σε αυτή τα οποία όμως δε δικαιούμαστε επειδή είμαστε σε μνημόνιο. Ξεκάθαρο το μήνυμα των απατεώνων της διεθνούς τοκογλυφίας που ζουν και θρέφονται ως παράσιτα σε βάρος των Ελλήνων. Χρυσή Αυγή για να πάρουμε την πατρίδα μας πίσω.

Γ.Π.

Γιατί άραγε η φράου Μέρκελ τους δίνει και άλλα λεφτά για το «προσφυγικό», αφού αποδεδειγμένα τα τρώνε;

Γιόρτασαν φέτος, τη γιορτή της γυναίκας οι Ελληνίδες; Αλήθεια, τι μπορεί να γιόρτασε φέτος,  η Ελληνίδα νέα γυναίκα; Μήπως την ανεργία που την μαστίζει και δεν της επιτρέπει να βρεί έστω, έναν εργαζόμενο σύζυγο για να κάνει μαζί του οικογένεια; Τι μπορεί να γιορτάζει η μικρομάνα του ενός παιδιού (άντε δύο στην καλλίτερη περίπτωση) που δεν μπορεί να κάνει στοιχειώδη όνειρα για τα παιδιά της αφού δεν έχει ούτε γάλα για να τα ταΐσει και αφού ο σύζυγός της είναι άνεργος; Τι να γιορτάσει η μάνα του νέου επιστήμονα όταν τον βλέπει με πόνο να παίρνει των ομματιών του και να ξενιτεύεται για να βρεί ένα κομμάτι ψωμί να φάει, ενώ η ίδια μένει πίσω να βράζει στο ζουμί της, μέσα σε μία χώρα που βασιλεύει η ανεργία, η φτώχεια, η πείνα και η εξαθλίωση; Τι να γιορτάσει σήμερα η ηλικιωμένη γιαγιά που δεν μπορεί να βγει από το σπίτι εξ’ αιτίας της ανασφάλειας που πηγάζει από την ανεξέλεγκτη εγκληματικότητα που μαστίζει τη χώρα και που κανείς δεν κάνει κάτι για να μην πεθάνει έστω και η τελευταία ελπίδα σ’ αυτό τον τόπο; ΟΧΙ, δεν μπορεί και δεν της επιτρέπεται της Ελληνίδας γυναίκας  να γιορτάσει, γιατί δεν έχει κανέναν λόγο για να το κάνει.  Αντίθετα η Ελληνίδα , ανήμερα της υποτιθέμενης γιορτής της, έπρεπε να θλίβεται και να ντρέπεται, γιατί, ενώ είναι άνεργη, είναι πεινασμένη, είναι απελπισμένη και φοβισμένη, που βλέπει το κοντινό μέλλον να έρχεται…μαύρο γι’ αυτήν την οικογένειά της και την Πατρίδα της. Δεν κάνει τίποτα γι’ αυτό! Τολμήστε, ενωθείτε, μπείτε μπροστά, ξυπνήστε την Λυσιστράτη και την Μπουμπουλίνα που ζεί μέσα σας! Δείξτε την δύναμή σας! Κάντε αυτό, που δεν έχουν τολμήσει να κάνουν μέχρι σήμερα, οι άνδρες νεοραγιάδες .

Νικόλαος Η. Σκαντζός

Νέα ανθελληνική προπαγάνδα από το DEB και άλλους τουρκόψυχους φορείς: Μέχρι και τα Δωδεκάνησα βάλαν στο μάτι!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-14-martiou-2017#ixzz4bHda9X3Z

Exit mobile version