Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Ανατολική Αττική, Αχαρνές

Την Πέμπτη, 9 Μαρτίου 2017, στην Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής πραγματοποιήθηκε ομιλία του Συναγωνιστή, βουλευτή  Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση με θέμα “Οικονομικός πόλεμος και τουρκική απειλή”.

Ο Συναγωνιστής τόνισε πως η δυσμενής κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η Πατρίδα μας, θα διαιωνίζεται όσο οι κυβερνώντες συνεχίζουν να είναι από τις κλεπτοκρατικές παρατάξεις του κοινοβουλίου, διότι θα συντηρούν την διαφθορά και την σήψη στον κορμό του κράτους μας (θαλασσοδάνεια, παράλυση Δημοσίου κλπ ). Εν αντιθέσει με τις γενικότητες όλων των πολέμιων μας, εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές έχουμε ξεκάθαρη θέση πάνω στο ζήτημα της Οικονομίας του Τόπου μας.  Απαιτούμε οι κλέφτες που μονοπωλούσαν την πολιτική σκηνή για δεκαετίες να μπουν στην φυλακή, και να επιστρέψει η Χώρα στην αυτάρκεια μέσω της ανάτασης του πρωτογενούς τομέα παραγωγής μας!

Ο Συναγωνιστής στην συνέχεια έκανε εκτενή αναφορά ως προς την απειλή της Τουρκίας προς την Ελλάδα. Κατέστησε σαφές πως οι ορδές των μεταναστών που καταφθάνουν από την Ανατολή στην Πατρίδα μας  – και σε ολόκληρη την Ευρώπη – στην ουσία είναι εισβολείς των οποίων η διαδρομή υποκινείται από τον τουρκικό σωβινισμό ώστε σε λίγα χρόνια να είμαστε η μειοψηφία στην Χώρα μας και στην Ήπειρο μας. Όμως οι δόλιοι κύκλοι που σχεδίαζαν αυτήν την καταστροφή της Ευρώπης “εκ των έσω” δεν υπολόγισαν την Εθνική Αφύπνιση του Αίματος όλων των Λαών της Γηραιάς Ηπείρου, οι οποίοι στράφηκαν στα εθνικιστικά κινήματα και έδωσαν σε αυτά μεγάλη δυναμική, με την οποία μάχονται σθεναρά εναντίον της ισλαμοποίησης των Πατρίδων μας!

Στο τέλος της ομιλίας του ο Συναγωνιστής τόνισε πως ο στόχος των Εθνικιστών της Χρυσής Αυγής είναι η μεταλαμπάδευση των Ιδεών και των Αξιών μας στην μερίδα του Λαού που από φόβο δεν μας προσεγγίζει, ώστε να έχουμε το κατάλληλο εκλογικό ποσοστό για να κυβερνήσουμε αυτόν τον Τόπο με Τιμή, Αξιοπρέπεια και Αξιοκρατία, στο όνομα της Πατρίδας! Η εκδήλωση έληξε αφού άπαντες σε στάση προσοχής έψαλλαν τον Εθνικό μας Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ομιλία με θέμα την Ιλιαδική αντίληψη περί Τιμής στην Τ.Ο. Αχαρνών. Η τιμή στην Ιλιάδα είναι πολυδιάστατη. Ο ήρωας αρχικά πρέπει να σταθεί αντάξιος των συμπολεμιστών του στη μάχη και να σκοτώσει ή να σκοτωθεί. Μόνο η αρετή του θα ορίσει την τιμή που του οφείλουν αλλά και τη θέση του στο πολεμικό συμβούλιο. Πρέπει ν’ αναγνωρίζει με τη σειρά του τις υποχρεώσεις έναντι των συμπολεμιστών αλλά και τον σεβασμό στην ιεραρχία. Παράλληλα πρέπει να φροντίζει με επιμέλεια τις θυσίες προς τους θεούς αλλά και τις υποχρεώσεις προς την κοινότητα. Η οικογένεια και οι γονείς είναι άξιοι σεβασμού και ο Ιλιαδικός ήρωας έχει υποχρέωση να τους φροντίζει και να τους προστατεύει.

Η οργή του Αχιλλέα έρχεται ως διαφωνία με τον Αγαμέμνονα για την τιμή που τους αναλογεί. Ο ήρωας είναι ικανός τόσο στο λόγο όσο και στις πράξεις και γι’ αυτό θεωρείται υπόδειγμα. Το ένδοξο παρελθόν ορίζει με σαφήνεια τη στάση του έντιμου άνδρα. Όσο κι αν η εποχή διαφθείρει καθένας έχει τη δυνατότητα να παραμείνει έντιμος δια του προσωπικού αγώνα που καταβάλει. Ο αγώνας για ελεύθερη πατρίδα μέσα από τις τάξεις της Χρυσής Αυγής είναι μονόδρομος για κάθε αγνό εθνικιστή.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn638#ixzz4bHe1ASLW

Exit mobile version