Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κράτος εν κράτει οι αναρχικοί: Μετά τα Εξάρχεια εξέγερση και στου Ζωγράφου

Κράτος εν κράτει οι αναρχικοί: Μετά τα Εξάρχεια εξέγερση και στου Ζωγράφου

Από ακόμη μια αναρχική εξέγερση σημαδεύτηκε η χθεσινή νύχτα όταν το λεφούσι των γνωστών-άγνωστων αντιεξουσιαστών έκανε εκτεταμένες καταστροφές σε περιουσίες πολιτών και έβαλε φωτιές σε κάδους απορριμμάτων στο κέντρο του Ζωγράφου.

Η αιτία για την σοβαρή διατάραξη της δημόσιας τάξης, ασφάλειας αλλά και υγείας από τις αναθυμιάσεις ήταν η σύλληψη 7 αναρχικών τα ξημερώματα της προηγούμενης Δευτέρας που εμπλέκονταν σε καταλήψεις στην βίλα Ζωγράφου και στο Δρακοπούλειο Αιμοδοτικό Κέντρο.

Το κοινωνικό πρόβλημα με τις καταλήψεις έχει εξαπλωθεί επικίνδυνα σε όλη την Ελλάδα. Μόνο στην Αττική υπάρχουν αρκετά κτίρια που μολύνονται καθημερινά από τους αναρχικούς καταπατητές. Για παράδειγμα από την κατάληψη Κούβελη στο Μαρούσι είχαν ξεκινήσει οι αντιεξουσιαστές την επίθεση στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γεώργιο Γερμενή το μεσημέρι του Σαββάτου της 19ης Νοεμβρίου 2016. Αποδεδειγμένα οι εστίες κατάληψης αυξάνουν την εγκληματικότητα και βάζουν σε άμεσο κίνδυνο την ζωή όλων των κάτοικων ιδιαίτερα ως εστίες διακινήσεως ναρκωτικών.

Στην πραγματικότητα η κατάσταση με τις καταλήψεις υποστηρίζεται από το σημερινό ανθελληνικό κράτος του κλεπτοκρατικού τόξου των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-ΠΑΣΟΚ-ΝΔ. Η μεγαλύτερη απόδειξη είναι οι πολύ πρόσφατες δηλώσεις της Αυλωνίτου του ΣΥΡΙΖΑ που υποστήριξε ότι οι αναρχοκομμουνιστές καταληψίες έχουν δικαιώματα χρησικτησίας στις περιουσίες που έχουν καταλάβει, δηλαδή να μπορούν σε κάποια στιγμή να διεκδικήσουν την κυριότητα των ακινήτων.

Όμως για να φτάσουν να έχουν οι καταληψίες δικαιώματα χρησικτησίας, αυτό σημαίνει ότι έχει περάσει 20 ή ακόμη και 25 ολόκληρα χρόνια από την στιγμή που ξεκίνησαν την παράνομη εισβολή τους στο εκάστοτε ακίνητο. Και όλα αυτά τα χρόνια κανένα κόμμα του κλεπτοκρατικού τόξου δεν έκανε κάποια σοβαρή προσπάθεια να επαναφέρει την τάξη και την ασφάλεια συνολικά σε όλα τα κτίρια που βρίσκονται υπό παράνομη κατάληψη από τους αναρχοκομμουνιστές.

Η αποκατάσταση την έννομης τάξης και της επανάκτησης όλων των υπό κατάληψη κτιρίων για την ωφέλεια του Έλληνα Πολίτη είναι πάγια θέση του Λαϊκού Σύνδεσμου – Χρυσή Αυγή.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/anarchikh-ejegersh-kai-stou-zwgrafou#ixzz4bKmJTQfa

Exit mobile version