Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ζήτω η “επανάσταση”! Με 10 ευρώ τρως μπριζόλα, ακούς μουσική και βλέπεις και τον Βούτση – ΒΙΝΤΕΟ

Ζήτω η “επανάσταση”! Με 10 ευρώ τρως μπριζόλα, ακούς μουσική και βλέπεις και τον Βούτση - ΒΙΝΤΕΟ

Έχοντας μονίμως το νου τους «στο φαί» και κάνοντας τρόπο ζωής το δόγμα «ό,τι φάμε, ό,τι πιούμε και ό,τι αρπάξει…», οι συριζαίοι έχουν κατορθώσει, ως σύγχρονοι δρ. Φρανκεστάιν, να δημιουργήσουν μια «τερατογέννεση», η οποία συνδυάζει την (τρόπος του λέγειν) πολιτική με την λαχανοσαλάτα, το τζατζίκι, την μπριζόλα και την ζωντανή εκτέλεση καψουροτράγουδων.

Η αφίσα που κυκλοφόρησε, και η οποία δεν αποτελεί προϊόν «τρολιάς», είναι ξεκάθαρη ως προς το περιεχόμενό της. Η Νομαρχιακή Επιτροπή Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ διοργάνωσε «Ανοιχτή Πολιτική εκδήλωση – εστίαση» με κεντρικό ομιλητή τον Πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση. Και το κυριότερο: Η συμμετοχή στην εκδήλωση προϋποθέτει την αγορά πρόσκλησης, η οποία θα τιμάται μόνο (…) 10 ευρώ, με πλήρες μενού (χωρίς ποτό, όμως, μην τυχόν και «ξεφύγει» κανείς) και – πάνω απ΄όλα –  θα υπάρξει και ζωντανή μουσική!

Γιατί, ως γνωστόν, «η φτώχεια θέλει καλοπέραση» και ο ΣΥΡΙΖΑ φροντίζει, αφού προηγουμένως ξεζουμίζει σε καθημερινή βάση τον Ελληνικό Λαό, να προσφέρει τουλάχιστον τροφική και μουσική ανακούφιση.

Έτσι, λοιπόν, μετά από μια «προλεταριακή» ομιλία και ανάλυση του Βούτση, ο οποίος προφανώς θα εξήγησε γιατί ο αντιμνημονιακός ΣΥΡΙΖΑ έγινε μνημονιακός για να μας βγάλει κάποια στιγμή (σίγουρα πριν από την Δευτέρα Παρουσία) από τα Μνημόνια (λίγο μπέρδεμα, ε;), ακολούθησε αριστερό φαγοπότι (γιατί ακόμη και στην «μάσα» οι αριστεροί έχουν πλεονέκτημα και προβάδισμα), ενώ μετά τα γαλακτοκομικά, τα ζαρζαβατικά και την κρεατοφαγία ήρθε και η ζωντανή ορχήστρα, επαναφέροντας στην επικαιρότητα τα γλεντοκοπήματα του αλησμόνητου Ευάγγελου Γιαννόπουλου, αποδεικνύοντας έτσι ότι ο πασόκος γλεντζές παραμένει ίδιος και απαράλλαχτος, ακόμη κι αν χρειάστηκε να μετακομίσει από το ΠΑΣΟΚ στον ΣΥΡΙΖΑ.

Η πλάκα είναι ότι από εκπροσώπους (και) αυτού του εξουσιαστικού μορφώματος ακούγεται συχνά-πυκνά ο όρος «μόρφωμα» για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, η οποία αν μη τι άλλο έχει εμπεριστατωμένη ιδεολογία, συγκεκριμένες πολιτικές θέσεις και ξεκαθαρισμένη αντίληψη για το πώς αντιλαμβάνεται τόσο τον όρο της ανοιχτής πολιτικής εκδήλωσης όσο και της συνεστίασης. Γιατί τι είδους «ανοιχτή» είναι μια πολιτική εκδήλωση, όταν όποιος θέλει να συμμετάσχει σ΄αυτήν είναι υποχρεωμένος «να σκάσει» 10 ευρώ;

Μπερδεύοντας την πολιτική, το φαγοπότι, τα μαγαζιά των εθνικών οδών και τις θεατρικές επιθεωρήσεις του καλοκαιριού, οι συριζαίοι φρόντισαν να τα ανακατέψουν όλα αυτά σε μια αριστερή σαλάτα στην οποία βουτάνε το ψωμί τους, κάνουν την… «παπάρα» τους και, ως γνήσια «λιγούρια της εξουσίας», επιχειρούν να ικανοποιήσουν το αίσθημα της πάσης φύσεως πείνας που τους διακατέχει.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/theleis-na-deis-ton-boutsh-10-eurw-parakalw-tha-fas-kai-mprizola-tha-akouse#ixzz4bOPcWCin

Exit mobile version