Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Έλληνες Γιατροί: Ρεκόρ υπογονιμότητας στην Ελλάδα!

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα της Eurostat , η Ελλάδα καταγράφει έναν από τους χαμηλότερες δείκτες γονιμότητας στην Ευρώπη, μαζί με άλλες χώρες του Νότου,  οι οποίες ταλανίζονται από την οικονομική κρίση, όπως η Πορτογαλία, η Ισπανία και η Ιταλία. Μάλιστα οι γεννήσεις στη  Ελλάδα είναι χαμηλότερες από τον μέσο όρο στην Ευρωπαϊκή Ένωση, με τον δείκτη να βρίσκεται στο 1,33 έναντι του δείκτη γονιμότητας 1,56 στην Ε.Ε.

Όσον αφορά την χώρα μας, οι Ελληνίδες κάνουν λίγα παιδιά σε μεγάλη ηλικία, με την μέση ηλικία στην οποία οι γυναίκες αποκτούν παιδί να είναι τα 30 χρόνια. Ακόμη, την τελευταία δεκαπενταετία οι γεννήσεις στην Ελλάδα μειώθηκαν κατά 10%, ενώ σε άλλες χώρες της Ευρώπης, όπως στην Σουηδία και την Τσεχία, υπήρξε αύξηση κατά 20%.

Τα παραπάνω δεδομένα καταδεικνύουν ότι η υπογεννητικότητα αποτελεί ένα από το πιο σοβαρά προβλήματα της χώρας, ίσως το μεγαλύτερο, καθώς τα παιδιά αποτελούν το μέλλον ενός Έθνους. Με το να ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ κοινή μνημονιακή πορεία όπως οι προκάτοχοί του, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, οδηγεί τον λαό στην εξαθλίωση και την δουλικότητα και στην ουσία επιδεινώνει το ακανθώδες ζήτημα της υπογεννητικότητας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ellhnes-giatroi-rekor-upogonimothtas-sthn-ellada#ixzz4bOQO0ufx

Exit mobile version