Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εφημερίδα «Δημοκρατία»: Ο ΣΥΡΙΖΑ φακελώνει τους αστυνομικούς που είναι Εθνικιστές

Εφημερίδα «Δημοκρατία»: Ο ΣΥΡΙΖΑ φακελώνει τους αστυνομικούς που είναι Εθνικιστές

Ένα κείμενο-σχόλιο στην εφημερίδα «Δημοκρατία» είναι ενδεικτικό τόσο της εξουσιαστικής ασυδοσίας που διέπει τον ΣΥΡΙΖΑ όσο και του «φακελώματος» που κάνει στα πολιτικά φρονήματα των Ελλήνων.

Το σχετικό δημοσίευμα έχει ως εξής: «Απορία αφελούς: Φακελώνει ο ΣΥΡΙΖΑ τους άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας και δεν το ξέρουμε; Διάβασα τη χθεσινή συνέντευξη του βουλευτή Δράμας του κυβερνώντος κόμματος Χρήστου Καραγιαννίδη και εξεπλάγην. Κατηγορεί τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα διότι, πρώτον, “δεν έχουν απομονώσει συμπεριφορές που παραβιάζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα” και, δεύτερον, εδώ δώστε προσοχή διότι “δεν φαίνεται να έχουν πειραχθεί οι χρυσαυγίτικες ομαδοποιήσεις μέσα στα σώματα ασφαλείας”.

Τι σημαίνει αυτό άραγε; Ξέρει ο ΣΥΡΙΖΑ τα πολιτικά φρονήματα των αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας και μπορεί να διακρίνει τις ομαδοποιήσεις; Και αν ναι, ποιος είναι αυτός που θα δώσει διαταγή, δημοκράτη κύριε Καραγιαννίδη μου, “να πειραχτούν οι ομαδοποιήσεις”;».

Το δημοσίευμα είναι ξεκάθαρο, καθώς αποκαλύπτει την τακτική της κυβέρνησης να «φακελώνει» τους Αξιωματικούς (και όχι μόνον) της Ελληνικής Αστυνομίας, με βάση την πολιτική τους τοποθέτηση. Μάλιστα, το όλο σκηνικό γίνεται ακόμη πιο προκλητικό, όταν αυτή η διαδικασία περιγράφεται από έναν από τους «σκληρούς» συριζαίους, τον Καραγιαννίδη, ο οποίος ανήκει ολόψυχα σ’ αυτό που ονομάζεται «ΣΥΡΙΖΑ του 4%». Οι απόψεις του για τα Εθνικά θέματα, την Εκκλησία και το συνεχές χάιδεμα των αυτιών των παρακρατικών «αντιεξουσιαστών» είναι χαρακτηριστικές, με πιο πρόσφατη την υπεράσπιση την παράνομων καταληψιών, οι οποίοι είχαν σκορπίσει τον φόβο και τον τρόμο στους κατοίκους της περιοχής.

Και όμως, αυτός ο υπερασπιστής των καταστροφέων «αντιεξουσιαστών» έχει το απύθμενο θράσος να κρίνει αρνητικά την ενδεχόμενη προτίμηση των Ελλήνων Αστυνομικών σ’ ένα Νόμιμο και (κυρίως) Έντιμο Πολιτικό Κόμμα. Κατά τ’ άλλα, ο «οργισμένος επαναστάτης» Καραγιαννίδης ας ετοιμαστεί, για μια ακόμη φορά να ψηφίσει, σαν καλός και υπάκουος υποτακτικός των διεθνών τοκογλύφων, τα νέα μέτρα που θα έρθουν σε λίγο καιρό στην Βουλή, έτσι για να δούμε ξανά την αντίσταση «καλσόν» της «πρώτη φορά Αριστερά» κυβέρνησης.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/efhmerida-dhmokratia-o-suriza-fakelwnei-tous-astunomikous-pou-einai-ethniki#ixzz4bOVjzfzA

Exit mobile version