Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δικαίωση των καταγγελιών της Χρυσής Αυγής για υπεξαίρεση από τα ταμεία του δήμου Καβάλας

Δικαίωση των καταγγελιών της Χρυσής Αυγής για υπεξαίρεση από τα ταμεία του δήμου Καβάλας

Σε δίκη οδηγείται με την κατηγορία της υπεξαίρεσης ο πρώην πρόεδρος της σχολικής επιτροπής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Καβάλας, καθώς εκδόθηκε πριν από λίγες ημέρες το βούλευμα που τον παραπέμπει σε δίκη για υπεξαίρεση.

Σύμφωνα με τα συμπεράσματα του ελέγχου, που διενήργησε η Επιτροπή Ελέγχου Δημοσίων Εσόδων, το ταμείο είναι μείον κατά 255.000 ευρώ, με τον πρώην πρόεδρο να παραπέμπεται με τις διατάξεις του Νόμου περί καταχραστών.

Το σκάνδαλο αυτό αφορά πρωτοκλασάτο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ που ήταν εκείνη την περίοδο δημοτικός σύμβουλος με τον πράσινο πρώην δήμαρχο Κωστή Σημιτσή και γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Καβάλας. Το συγκεκριμένο στέλεχος που προέρχεται από την ΠΑΣΠ και είναι παιδί του κομματικού σωλήνα προβαλλόταν ως το “φρέσκο αίμα” του ΠΑΣΟΚ που θα έφερνε την ανανέωση. Φυσικά όχι μόνο την ανανέωση δεν έφερε αλλά συνέχισε τις τακτικές του Άκη Τζοχατζόπουλου και της λοιπής συμμορίας του κλεφτοΠΑΣΟΚ, που είχε άλλωστε διδαχθεί στο μεγάλο σχολείο της ΠΑΣΠ.

Τότε ο γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης Καβάλας, Δημήτρης Βογιατζής, ως δημότης της πόλης θεώρησε υποχρέωση του να υπερασπιστεί το κοινωνικό συμφέρον και για αυτό έπραξε το αυτονόητο και κατάθεσε την υπ΄αριθμόν Α.Β.Μ. Α14/3204 μήνυση στην εισαγγελία πλημμελειοδικών Καβάλας.

Η δικαίωση που έρχεται έστω και μετά από δυόμισι χρόνια αποδεικνύει για ακόμη μια φορά ότι η Χρυσή Αυγή είναι το μοναδικό καθαρό κόμμα που μάχεται απέναντι σε όλα τα κόμματα της κλεπτοκρατίας που μας έφεραν τα μνημόνια.

www.xamak.gr

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/dikaiwsh-twn-kataggeliwn-ths-chrushs-aughs-gia-upejairesh-apo-ta-tameia-tou#ixzz4bQ45IJ77

Exit mobile version