Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κλαίγονται οι πράκτορες της Άγκυρας, Τσαβούς και Μέτε, για την μήνυση που κατέθεσε εναντίον τους η “ρατσιστική” Χρυσή Αυγή

Κλαίγονται οι πράκτορες της Άγκυρας, Τσαβούς και Μέτε, για την μήνυση που κατέθεσε εναντίον τους η “ρατσιστική” Χρυσή Αυγή

Με ένα αποκαλυπτικό δελτίο Τύπου απάντησε ο πρόεδρος του ΚΙΕΦ, Αλή Τσαβούς στην μήνυση που κατέθεσε εναντίον του ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Λαγός για την ανθελληνική του δράση.

Στο εν λόγω δελτίο Τύπου οι πράκτορες της Άγκυρας κατ΄ ουσίαν επιβεβαιώνουν όλες τις καταγγελίες της Χρυσής Αυγής για τον ύποπτο ρόλο τους, τις μεθοδεύσεις και τις αποσχιστικές τάσεις.

Στο σχετικό κείμενο των τουρκοφρόνων αναφέρεται χαρακτηριστικά: “Ως κόμμα ΚΙΕΦ και ως Γενικός Πρόεδρος κόμματος ΚΙΕΦ αγωνιστήκαμε και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για τα δικαιώματα της Μουσουλμανικής Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης.

Όπως όλοι οι Τούρκοι Δυτικοθρακιώτες, έτσι και το ΚΙΕΦ, δίνει αυτόν τον δημοκρατικό αγώνα εντός των νομικών πλαισίων. Εμείς παρ’όλο που έχουμε εκφράσει άπειρες φορές ότι δεν διεκδικούμε τίποτε παραπάνω από τα δικαιώματά μας, κάποιοι φαντασιόπληκτοι κύκλοι και άνθρωποι ικανοί στο θέμα της δημιουργίας εικονικών εχθρών, με σκοπό να μας δυσφημίσουν και να μας στοχοποιήσουν προσπαθούν να παραπλανήσουν τον λαό, ούτως ώστε, το κόμμα ΚΙΕΦ και η Μουσουλμανική Τουρκική Μειονότητα Δυτικής Θράκης να παρουσιαστεί ως κίνδυνος και ως απειλή. Κάθε μέρα αυτή η προσπάθειά τους αυξάνεται και η γαλήνη της κοινωνίας πληγώνεται.

Το ΚΙΕΦ – DEB, το οποίο παίρνει την δύναμη της από τον λαό εδώ και καιρό έχει γίνει ο στόχος του ρατσιστικού κόμματος Χρυσή Αυγή, το οποίο τώρα έχει κάνει μηνυτήρια αναφορά στον Άρειο Πάγο κατά του κόμματος μας και κατά εμού προσωπικά.

Ο βουλευτής Ιωάννης Λαγός του ρατσιστικού κόμματος Χρυσή Αυγή, στις 2 Μαρτίου 2017 κατέθεσε ερώτηση για το πρόσωπό μου στο ελληνικό κοινοβούλιο για να απαντηθεί από το Υπουργείο Εξωτερικών. Ο βουλευτής του ρατσιστικού κόμματος Χρυσή Αυγή, Ιωάννης Λαγός ο οποίος δεν αρκέστηκε με αυτό, στις 9 Μαρτίου 2017 κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά κατά του ΚΙΕΦ και εμένα προσωπικά με αβάσιμους ισχυρισμούς. Το κόμμα Χρυσή Αυγή, ισχυρίζεται πώς, εγώ ο ίδιος, το κόμμα μας και ο εκλεγμένος Μουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μετέ προβαίνουμε σε ενέργειες εις βάρος της ελληνικής κυριαρχίας.”

Αποδεικνύεται λοιπόν ακόμα και από τα ίδια τα λεγόμενα των πρακτόρων της Άγκυρας τι βρώμικο παιχνίδι στην Ελληνική Θράκη, αφού κάνουν λόγο για “τουρκική μειονότητα”, “τούρκους δυτικοθρακιώτες”, “εκλεγμένο Μουφτή Ξάνθη” (το οποίο δεν ισχύει, είναι ψευδομουφτής) και “για τα δικαιώματα του λαού μας” λες και οι Έλληνες μουσουλμάνοι δεν είναι Έλληνες πολίτες, αλλά κάτι… ξεχωριστό!

Η Χρυσή Αυγή θα συνεχίζει να αποκαλύπτει τους πράκτορες του τουρκικού προξενείου και να βάζει φρένο στην ανθελληνική τους δράση!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/klaigontai-oi-praktores-ths-agkuras-tsabous-kai-mete-gia-thn-mhnush-pou-kat#ixzz4bQ6I0HIk

Exit mobile version