Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η εμμονή του Μητσοτάκη: Το μόνο πρόβλημα στην Ευρώπη είναι οι Εθνικιστές!

Η εμμονή του Μητσοτάκη: Το μόνο πρόβλημα στην Ευρώπη είναι οι Εθνικιστές!

Ολόκληρη την ουσία της πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας αποκάλυψε σε μία αποστροφή του λόγου ο πρόεδρός της, στην σημερινή ομιλία του προς την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ψευτοδεξιάς.

Εκεί, σε ανύποπτη στιγμή, ο Μητσοτάκης είπε: «Η Ευρώπη, όμως, σήμερα  αντιμετωπίζει κινδύνους, διλήμματα και, τελικά, προκλήσεις. Οικονομική κρίση, προσφυγικό, ρατσισμός. Ο ευρωσκεπτικισμός, δυστυχώς, δυνάμωσε. Ο λαϊκισμός παραπλάνησε. Τα άκρα ενισχύθηκαν. Πολλοί Ευρωπαίοι αισθάνονται ότι το κοινό Ευρωπαϊκό όραμα δεν τους αφορά. Αισθάνονται απροστάτευτοι από τους ανέμους της παγκοσμιοποίησης και της τεχνολογικής προόδου.»

Με γνώμονα, λοιπόν, το γεγονός ότι η οικονομική πολιτική της ΝΔ ταυτίζεται με αυτήν του Σύριζα, και στο πεδίο του λεγόμενου «προσφυγικού» ο ανταγωνισμός των δύο κομμάτων έγκειται στο ποιος θα προσφέρει πιο λουξ hot spot στους εξ ανατολών απρόσκλητους «φιλοξενούμενούς» μας, το μόνο που απομένει ως πρόβλημα είναι ο «ρατσισμός», δηλαδή οι αντιδράσεις, εκ μέρους των ιθαγενών, προς την κρατική ρατσιστική πολιτική εναντίον τους.

Κοινώς, αυτό που είπε ο Μητσοτάκης απευθυνόμενος προς την κοινοβουλευτική ομάδα της ψευτοδεξιάς, είναι ότι το μόνο πρόβλημα της Ένωσης Κλεπτοκρατών είναι οι Εθνικιστές. Και για τους Λαούς της Ευρώπης, αντιστοίχως, μόνο πρόβλημα είναι οι μαρξιστές και οι φιλελεύθεροι που τους φτωχοποιούν και ισλαμοποιούν τις γειτονιές τους.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/mhtsotakhs-to-mono-problhma-sthn-eurwph-einai-oi-ethnikistes#ixzz4bWrnjLtP

Exit mobile version