Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Υπό διωγμό η ιδιοκτησία από τον ΣΥΡΙΖΑ και τις προηγούμενες μνημονιακές κυβερνήσεις

Υπό διωγμό η ιδιοκτησία από τον ΣΥΡΙΖΑ και τις προηγούμενες μνημονιακές κυβερνήσεις

Το πώς οι καπιταλιστές – μπολσεβίκοι του ΣΥΡΙΖΑ, ως φυσική συνέχεια των προηγούμενων μνημονιακών κυβερνήσεων, επιχειρούν να χτυπήσουν την ριζωμένη στην συνείδηση του Ελληνικού Λαού ιερή έννοια της ιδιοκτησίας, φαίνεται και από το ζήτημα αποποίησης κληρονομιάς ενός απίστευτα μεγάλου αριθμού συμπατριωτών μας.

Οι αλλεπάλληλες φορολογικές επιδρομές στις οποίες με ζέση επιδίδεται η κυβέρνησις του ΣΥΡΙΖΑ, συνεχίζοντας εν προκειμένω το έργο των προηγούμενων μνημονιακών κυβερνήσεων, οδηγούν την μεσαία τάξη σε εξαφάνιση. Τα αποκαλυπτικά στοιχεία που ήλθαν χθες στην δημοσιότητα δείχνουν τον Αρμαγεδδώνα που εξελίσσεται εις βάρος των περιουσιών των μεσοαστικών στρωμάτων, τα οποία πιέζονται πανταχόθεν, προκειμένου να συρρικνωθεί και να υποβαθμισθεί έτι περαιτέρω το επίπεδο διαβιώσεώς τους αλλά και οι περιουσίες τους.

Τα στοιχεία δείχνουν μεγάλη αύξηση στις αποποιήσεις κληρονομιών (170.637 από το 2013 έως το 2016), εξαιτίας της αδυναμίας των Ελλήνων να πληρώσουν τους φόρους. Συγκεκριμένα, οι σχετικές αιτήσεις αποποιήσεως κληρονομιάς από τα κατά τόπους Ειρηνοδικεία ήταν 29.199 το 2013, ανήλθαν στις 41.388 το 2014, πήγαν στις 45.628 το 2015, για να φθάσουν επί αριστερής κυβερνήσεως το 2016 στις 54.422.

Είναι σαφής η τάση αποκοπής των Ελλήνων από την κληρονομιά των προγόνων τους, η οποία προκαλείται από την ακολουθούμενη οικονομική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, ως μια αναμενόμενη συνέχεια των πολιτικών που ακολούθησαν και οι προηγούμενες μνημονιακές κυβερνήσεις. Το χτύπημα στην ιδιοκτησία και στην νοοτροπία της αποτελεί μια σαφή αναβίωση των μπολσεβικικών μεθόδων, όπου επί της γης επιβλήθηκε η πανούκλα του κομμουνισμού.

Στην Ελλάδα του 2017 ο ΣΥΡΙΖΑ (και όχι μόνον) φροντίζει για την εξαφάνιση της ιδιοκτησίας διά μέσου της απίστευτα υψηλής φορολογίας της.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-chtuphma-sthn-idiokthsia-apo-ton-suriza-kai-tis-prohgoumenes-mnhmoniakes#ixzz4bWvCBjOm

Exit mobile version