Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017
Σαρία στην Θράκη επιδιώκουν οι τουρκοπράκτορες! Με έκπληξη διάβασα την είδηση στο site της Χρυσής Αυγής για τις δηλώσεις του Ιλχάν Αχμέτ για δημοψήφισμα σχετικά με την επιβολή της Σαρία στην Ακριτική Θράκη μας. Αυτό που μου έκανε εντύπωση δεν είναι οι θέσεις και οι απόψεις του συγκεκριμένου τύπου, αλλά η αδιαφορία του πολιτικού και μιντιακού συστήματος για το παράλληλο κράτος που οικοδομεί η τουρκία στην Θράκη και ισχυροποιείται μέρα με την μέρα. Σας αποστέλλω για ακόμη μια φορά τα συγχαρητήρια μου και τους αγωνιστικούς χαιρετισμούς τόσο για το κοινοβουλευτικό σας έργο στην Θράκη όσο και για την παρουσία σας. Ελπίζω να σας δούμε σύντομα στην περιοχή μας και πάλι.

Γιάννης από Καβάλα

Ο «σουλτάνος» Ερντογάν κλιμακώνει τις προκλήσεις: Αρχίσατε έναν πόλεμο μεταξύ Σταυρού και ημισελήνου!

Η “δημοκρατία” σε όλο της το μεγαλείο! Διαβάσαμε σήμερα ότι οι συνδικαλιστάραδες του Δήμου Θεσσαλονίκης απαγορεύουν στους Εθνικιστές εργαζόμενους του Δήμου να συμμετάσχουν στις επικείμενες εκλογές. Όπως κάνουν δηλαδή και οι φοιτητοπατέρες που όταν εμφανίζεται κάποια παράταξη με πατριωτικά ιδεώδη, την εξαφανίζουν με συνοπτικές διαδικασίες βάσει του καταστατικού της ΕΦΕΕ. Αυτό όμως δεν μπορεί να γίνει και στην προκείμενη περίπτωση και αν τελικά παρεμποδιστεί η κάθοδος στις εκλογές για την ΕΛΔΥΝ, τότε όσοι ευθύνονται για αυτό το αίσχος, θα έχουν νομικές συνέπειες. Ο σταλινισμός, η λογοκρισία και ο αποκλεισμός στους Έλληνες Εθνικιστές δεν θα περάσει!

Π. Μ.

Με σταλινικές μεθόδους επιχειρούν να απαγορεύσουν την κάθοδο της ΕΛΔΥΝ στις εκλογές

Προσωπικά δεν πιστεύω ότι όσοι μας εκμεταλλεύονται 40 χρόνια τώρα είναι έξυπνοι. Κουτοπόνηροι είναι και αρνούνται να καταλάβουν ότι στον κόσμο που καταστρέφουν θα ζήσουν και τα ίδια τους τα παιδιά, αν και κοιτάζοντας το προσωπικό τους όφελος πιστεύω ότι δεν τους ενδιαφέρει. Όμως αξιοσημείωτο είναι ότι η πλειοψηφία των Ελλήνων αποδέχεται αυτή τη χειραγώγηση, η οποία δυστυχώς καταλήγει πάνω τους και στα παιδιά τους. Όσοι αντιδρούν σε ότι γίνεται στην πατρίδα μας, το πολιτικό κατεστημένο έχει έτοιμη απάντηση και τους ονομάζει “λαϊκιστές” τόσο στην Ελλάδα όσο και στην υπόλοιπη Ευρώπη. Λαϊκισμό ονομάζουν την απόφαση των πολιτών να ενισχύσουν τα Εθνικιστικά κόμματα και την επιλογή του δυτικού πολιτισμού την προσπάθεια αυτοπροστασίας. Έτσι λαϊκισμό λένε την αντίδραση στις οικονομικές επιλογές της διεθνούς τοκογλυφίας, καθώς και την λαθρομετανάστευση. Ότι και να λένε όμως οι πολίτες στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη άρχισαν να αντιλαμβάνονται το ζοφερό μέλλον που τους περιμένει και για αυτό το λόγο ενισχύουν τα Εθνικιστικά κόμματα που οραματίζονται την Ευρώπη των Εθνών και όχι το τέρας της παγκοσμιοποίησης.

Χ.Φ.

Ηλίας Παναγιώταρος: Η μόνη αντιμνημονιακή δύναμη είναι η Χρυσή Αυγή! ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-17-martiou-2017#ixzz4baJ7vgbS

Exit mobile version