Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Βόμβα Γρηγοράκου για το κλεφτοΠασόκ: Η επιστροφή Παπανδρέου μας έκανε να χάσουμε 2%-3%!

Βόμβα Γρηγοράκου για το κλεφτοΠασόκ: Η επιστροφή Παπανδρέου μας έκανε να χάσουμε 2%-3%!

Την πραγματικά τραγική εικόνα της όχι απλώς στασιμότητας αλλά, κι άλλης πτώσης των ποσοστών του ΠΑΣΟΚ, έδωσε ο επιστρέψας εκεί που έφτυνε (δηλαδή στο μαντρί του ΠΑΣΟΚ) βουλευτής Λακωνίας Λεωνίδας Γρηγοράκος, ο οποίος μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή είπε κάτι που, ανεξαρτήτως του αν θα δημιουργήσει νέες εσωκομματικές ρωγμές ή όχι, δείχνει την εικόνα καθίζησης που έχει το κόμμα το οποίο έκλινε σ’ όλες τις πτώσεις την λέξη κλέφτης.

Συγκεκριμένα, ο Γρηγοράκος «άδειασε» εντελώς την επανάκαμψη του Γιωργάκη Παπανδρέου στο ΠΑΣΟΚ, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «Νομίζω ότι χάσαμε 2%-3%, μόλις ήρθε»!

Πραγματικά απίστευτη δήλωση, η οποία όμως πέρα από ότι περιγράφει μια υπαρκτή εξέλιξη, έχει νόημα αν υπολογίσουμε ότι ο Γρηγοράκος είναι τύπος, ο οποίος κινείται στο ίδιο μήκος απόψεων με τον πρώην «Ντούτσε» του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο.

Ανεξάρτητα από το αν η δήλωση αυτή του Γρηγοράκου έγινε κατόπιν συνεννόησης με τον Βενιζέλο ή όχι, το γεγονός της διαλυτικής κατάστασης στο ΠΑΣΟΚ αποτελεί ένα αναμφισβήτητο γεγονός, το οποίο δείχνει ότι παρά τις εντός του Κοινοβουλίου αλχημείες του και τις μεταγραφές βουλευτών, έξω στην κοινωνία το κόμμα αυτό είναι όχι απλώς ανύπαρκτο, αλλά κυριολεκτικά λαομίσητο, με την όλη κατάσταση μη αναστρέψιμη ως προς την πλήρη αποσύνθεσή του.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/bomba-grhgorakou-gia-to-komma-tou-pasok-h-epistrofh-papandreou-mas-ekane-na#ixzz4baQ4mxqE

Exit mobile version