Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Να διερευνηθούν όλα τα σκάνδαλα στον χώρο της Υγείας και να αποδοθούν ποινικές ευθύνες σε όλους τους εμπλεκόμενους!

Να διερευνηθούν όλα τα σκάνδαλα στον χώρο της Υγείας και να αποδοθούν ποινικές ευθύνες σε όλους τους εμπλεκόμενους!

Η Χρυσή Αυγή θα υπερψηφίσει το επικείμενο αίτημα για σύσταση προανακριτικής επιτροπής για την Υγεία ή για οποιοδήποτε άλλο ζήτημα, όποτε και αν αυτό κατατεθεί. Η κάθαρση είναι απαιτούμενο για τον τόπο, αλλά δεν μπορεί να έλθει όσο την χώρα κυβερνούν συνένοχοι.

Πάγιο αίτημα της Χρυσής Αυγής, οι κλέφτες να πάνε φυλακή και να επιστραφούν τα κλεμμένα στον Ελληνικό Λαό.

Τα πράγματα δεν βαίνουν καθόλου καλά για την κυβέρνηση, η οποία βλέπει την δημοτικότητά της να καταρρακώνεται καθημερινά και παράλληλα τις πολιτικές συνθήκες να είναι οιωνός για ακόμα χειρότερα.

Έτσι βλέπουμε τις προαναγγελίες για προανακριτικές επιτροπές να πυκνώνουν. Έτσι μετά την επιτροπή για τον Παπαντωνίου έρχεται η προανακριτική για την υγεία. Πολλά και διάφορα είπε ο Τσίπρας για τις λαμογιές των προηγουμένων, ουσιαστικά λέγοντας ότι θα πρέπει να ψάξουμε τι έγινε τα προηγούμενα χρόνια. Ακούστηκαν τα ονόματα του ΚΕΕΛΠΝΟ, της Novartis και του «Ερρίκος Ντυνάν».

Από την άλλη πλευρά η αντιπολίτευση αποδέχτηκε την σύσταση της επιτροπής. Όχι, γιατί δεν έχουν κάτι να κρύψουν, αλλά γιατί πολύ απλά ξέρουν ότι η όλη ιστορία θα εκτυλιχθεί όπως η επιτροπή για τα δάνεια κομμάτων και ΜΜΕ, δηλαδή σε ένα λιβάνισμα των καναλαρχών και των διευθυντών οικονομικών των κομμάτων της κλεπτοκρατίας, που εν τέλει οδήγησε σε ένα κυβερνητικό πόρισμα – παρωδία, που αθώωνε τους πάντες.

Αυτή η γνώση της «ομερτά» της κλεπτοκρατίας παρήγαγε και το θράσος νεοδημοκρατών και πασόκων να χασκογελούν κατά τη διάρκεια της συζήτησης, κάνοντας λόγο για αντίστοιχη διερεύνηση των σκανδάλων της σύντομης διακυβέρνησης Σύριζα.

Μόνο με την Εθνική κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής μπορεί να επέλθει πραγματική κάθαρση, να πάνε οι κλέφτες φυλακή και να επιστραφούν τα κλεμμένα στον Ελληνικό Λαό.

To Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση:”Η Χρυσή Αυγή είναι υπέρ της εξεταστικής των πραγμάτων επιτροπής για τις δαπάνες στον χώρο της Υγείας, οι οποίες έχουν οσμή σκανδάλου. Ο προφυλακισμένος πρώην πρόεδρος του “Ερυθρού Σταυρού” Α. Μαρτίνης κατήγγειλε ευθέως του υπουργούς Λοβέρδο, Γεωργιάδη και Βορίδη για το ξεπούλημα του νοσοκομείου “Ερρίκος Ντυνάν”. Η εισαγγελέας διαφθοράς ασχολείται με το θέμα, η Βουλή δεν μπορεί να μένει αδιάφορη“.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/na-diereunhthoun-ola-ta-skandala-ston-chwro-ths-ugeias-kai-na-apodothoun-po#ixzz4bb77SlZz

Exit mobile version