Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

Σε 1,6 δισ. ευρώ ανέρχονται οι ληξιπρόθεσμες οφειλές μόνο για τον μήνα Ιανουάριο. Και ενώ η αγορά είναι στεγνή από χρήματα, η κυβέρνηση ετοιμάζει νέο πακέτο μέτρων. Μας έχουν φτάσει στο έσχατο σημείο να μην έχουμε να αγοράσουμε γάλα για τα παιδιά μας, να πληρώνουμε με έναντι και διακανονισμούς την ΔΕΗ και το νερό, τα ενοίκια μας να τρέχουν και να προσπαθούμε να κόψουμε από το ένα μπας και μπαλώσει στο άλλο και κάπως ανασάνουμε. Παίζουν με την επιβίωση μας, και πραγματικά ως Ελληνίδα αν είναι να πεθάνω εγώ και το παιδί μου ή το κράτος, καλύτερα να πεθάνει το κράτος! Το μίσος των απλών ανθρώπων για τους εγχώριους και διεθνείς δυνάστες είναι άσβεστο. Ζούμε με την ελπίδα ότι η Χρυσή Αυγή θα γίνει κυβέρνηση για να αποδοθεί επιτέλους δικαιοσύνη.

Κάτια

«Ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος»! Το αδιέξοδο του Μνημονίου: 1,6 δισ. ευρώ οι νέες ληξιπρόθεσμες οφειλές του Ιανουαρίου

Μας έπεισε και η UEFA για το “no politica” και για το “no to racism” στα γήπεδα. Μας έπεισε τόσο πολύ που βλέπουμε την ασυλία ομάδων όπως η Μπεσίκτας, να υμνεί εντός του γηπέδου της τον σφαγέα των Ελλήνων, Κεμάλ και να υπάρχει ατιμωρησία. Ό,τι ανθελληνικό που προσβάλλει την μνήμη και την ιστορία των Ελλήνων δεν είναι ρατσιστικό, το είδαμε με την Σάλκε το βλέπουμε και με την Μπεσίκτας. Ε, λοιπόν υπάρχει πολιτική στο γήπεδο και να είναι σίγουροι πως σε οποιαδήποτε κερκίδα ελληνικής ομάδας, θα ανεμίζει η γαλανόλευκη. Δεν μας ενδιαφέρουν πλέον οι κατ΄ επιλογήν τιμωρίες της UEFA, οι ελληνικές ομάδες έχουν ιστορία και ένα οπαδικό κίνημα που μόλις ξύπνησε. Λέμε όχι στον ρατσισμό κατά των Ελλήνων!

Κώστας, Πειραιάς

Ανθελληνικό παραλήρημα υπέρ του σφαγέα Κεμάλ και της καταστροφής της Σμύρνης από τούρκους οπαδούς – ΒΙΝΤΕΟ

Έρχεται να μας πει η νέα έρευνα για την γενετική συνέχεια των Ελλήνων, αυτό που οι περισσότεροι γνωρίζαμε, ότι οι σύγχρονοι Έλληνες είναι απόγονοι των Αρχαίων Ελλήνων. Η προπαγάνδα που άνθισε όλα αυτά τα χρόνια περί μη φυλετικής συνέχειας και ότι οι Έλληνες είναι ένα συνονθύλευμα φυλών κύριο στόχο είχαν να ξεχάσει ο Έλληνας τις ρίζες του και την Πατρίδα του. Άλλωστε πώς θα τον έκαναν έρμαιο μιας νέας παγκόσμιας τάξης πραγμάτων όπου κοινωνικά ανθεί ο καπιταλισμός και πνευματικά ο μπολσεβικισμός; Πρέπει όλοι μας, λοιπόν, να σταθούμε άξιοι της Λαμπρής Ιστορίας μας, και να σταματήσουμε να ντροπιάζουμε τους πρόγονους μας. Προερχόμαστε από αίμα Ηρώων και Σοφών και πρέπει να παραδώσουμε την ιερή τούτη χώρα ελεύθερη. Ο Αγώνας της Χρυσής Αυγής είναι ο Αγώνας σε ό,τι ανθελληνικό.

Κ.Τ.

Νέα γενετική έρευνα γελοιοποιεί τους σύγχρονους οπαδούς του Φαλμεράυερ: Αδιάσπαστη η φυλετική συνέχεια των Ελλήνων!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-18-martiou-2017#ixzz4bfhm1KEN

Exit mobile version