Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νέα τυφλά χτυπήματα τζιχαντιστών στην Ευρώπη: Ισλαμιστής τρομοκράτης προσπάθησε να αιματοκυλίσει ξανά το Παρίσι

Σε συναγερμό βρίσκεται ξανά η Γαλλία μετά τους πυροβολισμούς που έλαβαν χώρα σήμερα στο αεροδρόμιο Ορλί και την επίθεση κατά αστυνομικού.

Συγκεκριμένα, εκπρόσωπος του γαλλικού υπουργείου εσωτερικών αναφέρει πως σήμερα το πρωί ένας ριζοσπαστικοποιημένος μουσουλμάνος, ο Ziyed Ben Belgacem άρπαξε ένα όπλο από μία γυναίκα στρατιωτικό και στη συνέχεια κατέφυγε μέσα σε ένα κατάστημα του αεροδρομίου, πριν σκοτωθεί από τις δυνάμεις ασφαλείας. Αξίζει να σημειωθεί πως το Ορλί είναι το δεύτερο πολύσυχναστο αεροδρόμιο στη Γαλλία.

Στο μεταξύ, ο Γάλλος υπουργός Εσωτερικών επιβεβαίωσε ότι το ίδιο πρόσωπο που προκάλεσε το επεισόδιο στο αεροδρόμιο εμπλέκεται και σε ένα περιστατικό που συνέβη το πρωί στο βόρειο Παρισινό προάστιο του Σεν Ντενί, όπου κατά τις πρώτες πρωινές ώρες τρεις αστυνομικοί σταμάτησαν για έλεγχο ένα αυτοκίνητο στο Σεν Ντενί με τον Belgacem να απειλεί με όπλο και εν τέλει να τραυματίζει τον έναν εξ αυτών. Στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή με το αυτοκίνητο, το οποίο εγκατέλειψε στο Βιτρί, ένα άλλο νοτιοανατολικό προάστιο του Παρισιού.

Ο υπουργός προσέθεσε ότι ο άνδρας που σκοτώθηκε στο αεροδρόμιο του Ορλί ήταν γνωστός στην αστυνομία και στις υπηρεσίες πληροφοριών. Αστυνομική πηγή δήλωσε πως πρόκειται για ένα ριζοσπαστικοποιημένο μουσουλμάνο.

Η εισαγγελία κατά της τρομοκρατίας έχει αναλάβει την έρευνα για τα δύο επεισόδια, αλλά καθώς όλα δείχνουν οι γαλλικές αρχές και γενικότερα η Ε.Ε. στέκει ανήμπορη μπροστά στον πόλεμο που έχουν κηρύξει οι τζιχαντιστές εναντίον της. Ένας πόλεμος ο οποίος δείχνει να κλιμακώνεται όσο υπάρχει η ανεξέλεγκτη λαθρομετάναστευση και οι αντιρατσιστικές ιδεοληψίες.

Η μόνη λύση είναι είναι η επαναπροώθηση όλων των λαθρομεταναστών στις χώρες προέλευσης τους και η φύλαξη των συνόρων της Πατρίδας μας, που αποτελεί πια πέρασμα εγκληματικών στοιχείων.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/neo-chtuphma-tzichantistwn-sto-parisi-empleketai-kai-se-deutero-tromokratik#ixzz4bgpFUZzF

Exit mobile version