Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Νέα Μηχανιώνα, Καβάλα

Κλιμάκιο Συναγωνιστών της Τοπικής Οργάνωσης Νέας Μηχανιώνας πραγματοποίησε ενημερωτική δράση στα καταστήματα και τα καφέ του Τριλόφου, μοιράζοντας εκατοντάδες φύλλα της εφημερίδας του κινήματος. Η υποδοχή των συναγωνιστών ήταν για ακόμα μια φορά εγκάρδια και δόθηκε η ευκαιρία σε συζητήσεις να εξηγηθούν τα όσα παραπλανητικά λέγονται για τη Χρυσή Αυγή από τα τηλεοπτικά πάνελ των δημαγωγών των μνημονιακών ΜΜΕ. Οι συναγωνιστές επισκέφτηκαν και τα ΚΑΠΗ ενημερώνοντας τους απόμαχους της εργασίας για τις θέσεις της μόνης δύναμης που μπορεί να εγγυηθεί το μέλλον των παιδιών και των εγγονών τους.

Οι συνεχείς ενημερωτικές δράσεις συνεχίζονται σε όλη την επικράτεια. Οι εφιάλτες του συστήματος και της μειοψηφικής τους κλίκας θα γίνουν πραγματικότητα και αυτό το εγγυώνται οι Έλληνες εθνικιστές και η μοναδική αντιμνημονιακή δύναμη αντίστασης στη χώρα, η Χρυσή Αυγή.

Τοπική Οργάνωση Καβάλας: Ενημερωτική εξόρμηση ενάντια στο μνημόνιο σε χωριά του δήμου Παγγαίου

Είναι γεγονός, πως με την ψήφιση των νέων αντιλαϊκών μέτρων η ελληνική κοινωνία θα βρεθεί αντιμέτωπη με νέα δυσάρεστα γεγονότα. Πιστή στον αγώνα εναντίον του εθνοκτόνου μνημονίου και με θέσεις που μπορούν να οδηγήσουν τη χώρα εκτός κρίσης, η Χρυσή Αυγή Καβάλας διεξήγαγε μία ακόμα αντιμνημονιακή εκτεταμένη ενημερωτική εκστρατεία στα χωριά Μουσθένη, Δωμάτια και Αυλή.

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν κάτι περισσότερο από ενθουσιώδης και αρκετοί ήταν εκείνοι που τόνιζαν ότι η Χρυσή Αυγή αποτελεί την τελευταία ελπίδα της πατρίδας μετά την κυβέρνησης της ψοφοδεξίας και της εθνομηδενιστικής αριστεράς. Παλεύουμε για να καταργηθεί στην πράξη το μνημόνιο της υποταγής και θα εναντιωθούμε σε κάθε τέχνασμα εφαρμογής του με άλλο όνομα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-nea-mhchaniwna-kabala#ixzz4blEFS1rh

Exit mobile version