Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Νέα Μηχανιώνα, Καβάλα

Τα ξημερώματα του Σαββάτου κλιμάκιο συναγωνιστών της Τοπικής Οργάνωσης Νέας Μηχανιώνας πραγματοποίησε ενημερωτική δράση στην είσοδο της κεντρικής ιχθυόσκαλας στη Νέα Μηχανιώνα μοιράζοντας δεκάδες φύλλα της εφημερίδας Χρυσή Αυγή και φυλλάδια του κινήματος σε εμπόρους και αλιεργάτες. Οι συναγωνιστές είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με ανθρώπους του μόχθου και να παρουσιάσουν τις θέσεις της Χρυσής Αυγής για την οικονομία και τον πρωτογενή τομέα παραγωγής.

Η απέχθεια αυτών των ανθρώπων προς το αριστερό κυβερνητικό συνονθύλευμα ήταν παραπάνω από εμφανής, καθώς το σκληρότερο μνημόνιο επιβλήθηκε από τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Οι Έλληνες εθνικιστές διαδίδουν παντού το μήνυμα της εθνικής αντίστασης που εκφράζει ο Λαϊκός Σύνδεσμος. Απαλλαγμένοι από ταξικές διαφορές και με γνώμονα την αγάπη για το λαό και την πατρίδα είναι παρόντες στις επάλξεις μέχρι να πάρουμε οι Έλληνες την πατρίδα μας πίσω.

Για ακόμη μια φορά η Χρυσή Αυγή βρίσκεται δίπλα στον ελληνικό λαό που συνεχίζει να δοκιμάζεται από το μνημόνιο και τις κάλπικες υποσχέσεις των νεομπολσεβίκων του ΣΥΡΙΖΑ και των ψευτοπατριωτών των ΑΝΕΛ. Το περασμένο Σάββατο κλιμάκιο της Τοπικής Οργάνωσης Καβάλας διεξήγαγε ενημερωτική εξόρμηση στα χωριά Ερατεινό, Πηγές και Αγίασμα.

Ο ενθουσιασμός του κόσμου ήταν φανερός από την πρώτη στιγμή που οι συναγωνιστές έκαναν την εμφάνιση τους στην περιοχή και πολλές ήταν οι συζητήσεις αναφορικά με την δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνουν οι συμπολίτες μας. Οι συναγωνιστές μοίρασαν μέχρις εξαντλήσεως το υλικό, πιστοί στην υπόσχεση να βρίσκονται πάντα δίπλα στους Έλληνες και απέναντι σε εκείνους που τους καταδυναστεύουν.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-nea-mhchaniwna-kabala1#ixzz4bru5Lj90

Exit mobile version