Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το ΝΑΤΟ εξαίρεσε τη Λήμνο από άσκηση κατ’ απαίτηση της Τουρκίας

 

Προβληματισμό προκαλεί η απόφαση του ΝΑΤΟ να αποκλείσει τη Λήμνο από άσκηση, ύστερα από απαίτηση της Τουρκίας.

Ο επιτελάρχης της τουρκίας, που υπηρετεί στο Ραμστάιν της Γερμανίας, σύμφωνα με πληροφορίες, απαίτησε να εξαιρεθεί το νησί από τη νατοϊκή άσκηση που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα. Την ίδια ώρα πέρυσι η άσκηση είχε γίνει κανονικά με τη Λήμνο εντός σεναρίου.

Το ΝΑΤΟ με την σειρά του ενημέρωσε την Αθήνα, αλλά αργοπορημένα. Παρόλα αυτά, από το ΓΕΕΘΑ έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες και διαμαρτυρίες. Το ΝΑΤΟ, όμως, δεν άλλαξε άποψη και έτσι η Ελλάδα ανακοίνωσε την αποχώρησή της από την άσκηση.

Η λεγόμενη «συμμαχία» παρά το γεγονός ότι οι τούρκοι κλιμακώνουν τις προκλήσεις τους, στέκονται αρωγός στον σουλτάνο και τις επιδιώξεις του εις βάρος της Πατριδος μας. Δεν είναι καθόλου τυχαίο πως την ώρα που εξυφαίνονται τα τουρκικά σχέδια ακόμα και για απόβαση σε ελληνικό νησί, οι «σύμμαχοι» επιλέγουν να «χαϊδέψουν» την τουρκία, ικανοποιώντας ένα τέτοιο προκλητικό αίτημα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-nato-ejairese-th-lhmno-apo-askhsh-kat-apaithsh-ths-tourkias#ixzz4brwZYG9r

Exit mobile version