Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η νεολαία Σύριζα εγκωμιάζει την βία κατά των «ρατσιστών» και τις κλοπές σε σούπερ μάρκετ μέσω… ερωτηματολογίου!

Η νεολαία Σύριζα εγκωμιάζει την βία κατά των «ρατσιστών» και τις κλοπές σε σούπερ μάρκετ μέσω... ερωτηματολογίου!

«Κατεστραμμένοι» πλήρως και «καμένοι στον εγκέφαλο» (για να μιλήσουμε στην γλώσσα που καταλαβαίνουν, αν δηλαδή είναι σε θέση να αντιληφθούν το οτιδήποτε) αποδεικνύονται στα όσα υποστηρίζουν οι οργανωμένοι νεολαίοι του ΣΥΡΙΖΑ. Οι εκκολαπτόμενοι «κηφήνες» της «πρώτη φορά Αριστερά» κυβέρνησης, κάνοντας ένα τεστ «επαναστατικότητας» των μελών τους, δια μέσου ενός (ο Θεός να το κάνει) ερωτηματολογίου καλούν τους συνομηλίκους τους να απαντήσουν, πέραν της συμμετοχής τους σε «απαλλοτριώσεις», αν συμμετέχουν σε βίαιες διαδηλώσεις, σε καταλήψεις πολιτικών-κομματικών γραφείων και τραπεζών, καθώς και αν αντιμετωπίζουν βίαια «ρατσιστικές» ομάδες!

Ειδικότερα, η ιδεολογική στόχευση του 1ου Συνεδρίου της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, που θα διεξαχθεί στην Αθήνα από τις 6 έως τις 9 Απριλίου, συνοψίζεται στο τρίπτυχο «Συλλογικότητα-Αγώνας-Αλληλεγγύη».

Οι έννοιες αυτές αποτελούν τον βασικό πυρήνα του ερωτηματολογίου με τίτλο «Μαζί να χαράξουμε τον δρόμο», που παρουσιάζει η Νεολαία στην ιστοσελίδα της καλώντας τα μέλη της να το συμπληρώσουν και να το υποβάλουν ηλεκτρονικά, ώστε τα αρμόδια τμήματα του κόμματος να επεξεργαστούν τα στοιχεία που θα προκύψουν. Μάλιστα, «για την καλύτερη ανάλυση των αποτελεσμάτων», όπως αναφέρεται, ζητείται η συμπλήρωση και του προσωπικού email όσων απαντήσουν στις συνολικά 45 ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής, χωρίς να υπάρχει η δυνατότητα της μη απάντησης σε κάποιο από τα πεδία, καθώς σε αυτή την περίπτωση δεν μπορεί να υποβληθεί το ερωτηματολόγιο!

Το πιο ενδιαφέρον σημείο του ερωτηματολογίου εντοπίζεται στα ερωτήματα σχετικά με την κινηματική δράση των μελών του ΣΥΡΙΖΑ, όπως βέβαια αυτή προκύπτει από το Κεντρικό Συμβούλιο της Νεολαίας μέσω των συγκεκριμένων ερωτήσεων. Η αρχή γίνεται από το ερώτημα-διαπίστωση «Συμμετέχετε σε πορείες, συγκεντρώσεις;». οι επιλογές απάντησης είναι: «Α) Δεν θα υποστήριζα ούτε θα συμμετείχα ποτέ, Β) Θα υποστήριζα, Γ) Θα συμμετείχα, Δ) Έχω συμμετάσχει και θα το κάνω στο μέλλον».

Ακολουθεί κλιμάκωση της υπό χαρτογράφησης ενεργής ή όχι εμπλοκής των μελών του κόμματος σε τέτοιες δράσεις με το ερώτημα της συμμετοχής τους «σε διαδηλώσεις στις οποίες θα εκδηλώνονταν βίαια επεισόδια», το οποίο έχει δυνατότητα απάντησης με τις παραπάνω τέσσερις ίδιες επιλογές. Η λέξη «βία» επαναλαμβάνεται και πιο κάτω, καθώς ζητείται να υπάρξει δήλωση της υποστήριξης ή συμμετοχής στην «βίαιη αντιμετώπιση ρατσιστικών ομαδώσεων»!

Έχει ιδιαίτερη σημασία ο χαρακτηρισμός «βίαιη αντιμετώπιση», καθώς υποδηλώνει το (εύλογο;) ενδιαφέρον της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ για τις εγκληματικές δραστηριότητες των «αντιφασιστικών» παρακρατικών ομάδων που επιχειρούν τις γνωστές τακτικές των παράνομων αντισυγκεντρώσεων εναντίον των νομίμων συγκεντρώσεων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί ότι το ποινικό αδίκημα της κλοπής «βαφτίζεται» με μια δήθεν επαναστατική φρασεολογία, ως «αντισυμβατική ακτιβιστική δράση», δείχνοντας έτσι ότι ακόμη και το πλιάτσικο «αγιογραφείται» στην συριζαίικη-αριστερή διάλεκτο. Φυσικά, δεν λείπουν και «κλασικές» ερωτήσεις του τύπου «η κάνναβη είναι ένα φυσικό προϊόν και πρέπει να νομιμοποιηθεί», όπως επίσης και να τοποθετηθούν στο ότι «η υποχρεωτική στράτευση πρέπει να καταργηθεί» και αν «πρέπει να θεσμοθετηθεί η τεκνοθεσία από τα ομόφυλα ζευγάρια».

Φαίνεται, έτσι ξεκάθαρα η δομή της σκέψης που διέπει τους νεολαίους του ΣΥΡΙΖΑ  και αυτομάτως δημιουργούνται οι κατάλληλοι συνειρμοί για το τι πρόκειται να πράξουν ως (έμμεσα) συμμετέχοντες στην κυβερνητική διαχείριση της εξουσίας.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-neolaia-suriza-egkwmiazei-thn-bia-kata-twn-ratsistwn-kai-tis-klopes-apo-s#ixzz4bshmvT3Y

Exit mobile version