Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

Κλιμακώνεται λέει η κόντρα Τουρκίας – Γερμανίας, καθώς ο Ερντογάν κατηγορεί την Μέρκελ ότι δεν αφήνει να πραγματοποιηθεί δημοψήφισμα στους τούρκους της Γερμανίας. Φαίνεται πως αυτή την κόντρα θα την πληρώσει για άλλη μια φορά η Ελλάδα, καθώς οι υποτιθέμενοι «σύμμαχοι» της πατρίδας μας κάνουν χατίρια στον σουλτάνο προκειμένου να τον ηρεμήσουν. Έτσι το ΝΑΤΟ κατόπιν απαίτησης της τουρκίας δεν συμπεριέλαβε την Λήμνο στην νατοϊκή άσκηση που πρόκειται να πραγματοποιηθεί το προσεχές διάστημα. Πρέπει λοιπόν και ο τελευταίος Έλληνας να κατανοήσει πως δεν είναι δυνατόν η χώρα μας να βρίσκεται σε συμμαχίες ή σε ενώσεις οι οποίες υποθάλπουν την εθνική μας κυριαρχία. Η Ελλάδα πρέπει να έχει κυβέρνηση εθνική η οποία θα επαναξιολογήσει όλες αυτές τις δήθεν συμμαχίες. Και η μόνη κυβέρνηση που μπορεί να το επιτύχει αυτό είναι η κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής.

Μάνος

Το ΝΑΤΟ εξαίρεσε τη Λήμνο από άσκηση κατ’ απαίτηση της Τουρκίας

Μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις της μεταπολιτευτικής ληστοκρατίας ήταν η ύπαρξη και διατήρηση των οικονομικών  τους προνομίων. Ακόμη και σήμερα που όλοι δοκιμάζονται από την λεηλασία του κράτους από τους ίδιους λειτουργούν καθαρά με συντεχνιακά κριτήρια τα οποία προκαλούν μεγάλες κοινωνικές τάξεις του πληθυσμού.  Όπως θα έλεγε κι ο Όργουελ, στο σημερινό καθεστώς  κάποιοι είναι πιο ίσοι απ τους άλλους. Κι έτσι η κυβέρνηση εξαιρεί τις συντάξεις βουλευτών, δημάρχων κι άλλων αιρετών από τις περικοπές των συντάξεων των πολλών. Μόνο η Χρυσή  Αυγή ζητά επίμονα την κατάργηση των προνομίων αυτών καθώς και την μείωση του αριθμού των βουλευτών.

Λ.Ι.

Δεν πρόκειται για «τρολιά»: Ο Λεβέντης ύμνησε τον… Σαμαρά!

Πόλεμος κι αγώνας για επιβίωση είναι αλληλένδετα. Ο αγώνας για επιβίωση σε περίοδο ειρήνης δείχνει απλά ότι δεν υπάρχει ειρήνη αλλά πόλεμος, ένας ύπουλος ακήρυχτος οικονομικός πόλεμος, που σαν σκοπό έχει, αφενός την καταλήστευση της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας των Ελλήνων, ενώ παράλληλα η αθρόα και ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση αλλοιώνει την εθνική και φυλετική υπόσταση των  Ελλήνων με αλλόφυλους εχθρικά διακείμενους λαούς που μάλιστα δεν το κρύβουν. Είναι ένας κανονικός πόλεμος με θύματα μόνο τους Έλληνες. Απέναντι σε όλα αυτά μόνο η Χρυσή Αυγή  εναντίον όλων δίνει ένα άνισο και ηρωικό αγώνα να πάρουμε την πατρίδα μας πίσω.

Γ.Π.

Ξεκάθαρα τρίτη πολιτική δύναμη η Χρυσή Αυγή με υψηλά ποσοστά σε δημοσκόπηση της Pulse

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-21-martiou-2017#ixzz4bxl9KuZr

Exit mobile version