Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αθωώθηκε ο ηγούμενος Εφραίμ, στενός συνεργάτης του Προέδρου Πούτιν, για την υπόθεση του Βατοπαιδίου

Κατέρρευσε η στημένη υπόθεση των καναλαρχών που θέλησαν να πλήξουν το Άγιον Όρος, την Ορθοδοξία και την ελληνορωσική προσέγγιση.

Ύστερα από δύο χρόνια ακροαματικής διαδικασίας σήμερα το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων αθώωσε τους 13 εμπλεκόμενους στην υπόθεση της Μονής Βατοπαιδίου.

Μετά την ανακοίνωση της δικαστικής απόφασης και την ολοκλήρωση της διαδικασίας το ακροατήριο ξέσπασε σε κλάματα και χειροκροτήματα, ενώ οι παριστάμενοι πιστοί φώναζαν “Άξιος” στον ηγούμενο Εφραίμ και “Χριστός Ανέστη”.

Ο Γέροντας Εφραίμ δήλωσε αμέσως μετά: “Ευχαριστούμε τον Θεό και την Παναγία για την αίσια έκβαση της υποθέσεως και όλους όσους μας συμπαραστάθηκαν, την Εκκλησία και τους νομικούς μας συμβούλους. Τους ευχαριστούμε και δοξολογούμε τον Θεό“.

Ο δικηγόρος κ. Μιχάλης Δημητρακόπουλος τόνισε: “Η σημερινή απόφαση του Δικαστηρίου που αθώωσε τον Γέροντα Εφραίμ και τον Πατέρα Αρσένιο είναι ιστορική. Το Βατοπέδι θα εξακολουθήσει να παράγει θρησκευτικό, πολιτισμικό και φιλανθρωπικό έργο“.

Να σημειώσουμε πως η εν λόγω δικαστική απόφαση αποτελεί ένα ράπισμα στην βρώμικη προπαγάνδα των καναλιών, τα οποία όπως και στην σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής, έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην λασπολόγηση και την κατασυκοφάντηση του ηγουμένου Εφραίμ, θέλοντας να πλήξουν το κύρος τους Αγίου Όρους, αλλά και την ελληνορωσική φιλία.

Απέτυχαν παταγωδώς!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/athwwthhke-o-hgoumenos-efraim-stenos-sunergaths-tou-proedrou-poutin-gia-thn#ixzz4bxpg8s6z

Exit mobile version