Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ ΖΟΥΝΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ 

Με αφορμή όσα ακούστηκαν στην Επιτροπή Ευρωπαϊκών Υποθέσεων με θέμα την Λευκή Βίβλο της Ευρώπης

Και ενώ κυκλοφορούν διάφορα σενάρια για το μέλλον της Ευρώπης, σήμερα στην επιτροπή Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, ακούσαμε τους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ να έχουν μια μουχλιασμένη ρητορική, καθότι οι μαρξιστοκουλτουριάρηδες δεν έχουν αντιληφθεί ότι ο κόσμος αλλάζει, ότι οι Λαοί της Ευρώπης ξυπνούν από την χειμερία τους νάρκη και έχει έλθει η ώρα του Εθνικισμού σε ολόκληρο τον πλανήτη!

Από την άλλη πλευρά πάλι, των φιλελεύθερων, ακούστηκαν απίστευτα πράγματα όπως επί παραδείγματι ότι έκαναν καλό στην χώρα εντάσσοντας την, με τους δυσμενείς όρους που εντάχθηκε η Ελλάς, στην οικογένεια της τότε Ευρωπαϊκής Οικονομικής Κοινότητας!

Ψευτοαριστεροί της πλάκας και ψευτοδημοκράτες φιλελεύθεροι νομίζουν ότι θα είναι πάντα σε θέση να απομυζούν τους Λαούς και να μένουν στο απυρόβλητο.

Πολλές Ευρωπαϊκές χώρες αποφάσισαν την αυτοπροστασία τους από τις ορδές των ισλαμικών μεταναστευτικών ροών και υψώνουν τείχη, την ίδια στιγμή που οι εδώ κρατούντες παριστάνοντας τον Αστυνόμο Σαΐνη, κρίνουν ότι αυτή η στάση είναι… ρατσιστική, ισλαμοφοβική και ό,τι άλλο μπορεί να σκεφτεί ένας διεστραμμένος νους! Πραγματικά δεν περιμέναμε να ακούσουμε κάτι διαφορετικό από αυτούς που τα ‘κονομάνε χοντρά από τα αφεντικά τους μέσω ΜΚΟ κυρίως και όχι μόνον,  από την δυστυχία αυτών των δύσμοιρων που έρχονται από κάθε γωνιά του πλανήτη, εξαπατημένοι ότι εδώ είναι η Γη της Επαγγελίας! Και φυσικά ανάμεσα σε αυτούς και σκληροί ισλαμιστές, οι οποίοι έχουν αιματοκυλίσει πολλές ευρωπαϊκές χώρες!

Κυβερνητικοί κωφεύουν εσκεμμένα, και ως εκ τούτου έχουν δόλο, στις προκλήσεις του Ερντογάν, παριστάνοντας τους ειρηνόφιλους… Η Ελλάδα έχει πολλά σοβαρά προβλήματα κυρίως εξ αιτίας αυτών που την κυβερνούν τα χρόνια της μεταπολιτεύσεως, αλλά και από τους ψηφοφόρους, οι οποίοι επιμένουν να εκλέγουν ξανά και ξανά τον κάθε τενεκέ, τον κάθε φελλό στην εξουσία της χώρας. Φαίνεται πως τα παθήματα δεν τους έχουν γίνει μαθήματα και με αυτή τη λογική της προχειρότητας όταν οδηγηθούμε ξανά σε εκλογές, η ψηφομάζα θα αναδείξει κάποιον ανάξιο, ηγέτη τάχα μου, να κυβερνήσει την χώρα.

Δεν έχει αντιληφθεί ο μέσος ψηφοφόρος ότι του υφαρπάζουν την ψήφο και ότι αυτοί που κυβερνούν τον τόπο είναι οι χειρότεροι δικτατορίσκοι που έχει δει προσώπου γης! 

Καιροσκόποι και ευκαιριακοί προσπαθούν να μας πείσουν ότι η αριστερά έχει την λύση στο πρόβλημα το λαθρομεταναστευτικό, στο πρόβλημα το οικονομικό της Ε.Ε, στο πρόβλημα το κοινωνικό!

Όχι, δοκιμάστηκε και εδώ, στο τελευταίο σοβιέτ της Ευρώπης και απέτυχε παταγωδώς! Πήγε την χώρα στον μεσαίωνα, κόπηκαν προνόμια τα οποία είχαν αποκτηθεί με αγώνες, μισθοί, συντάξεις, ο 13ος μισθός, βύθισαν τους Έλληνες στην μιζέρια και την ανέχεια!

Βάλτε το καλά στο μυαλό σας αδηφάγοι υπαλληλίσκοι του κάθε ανθέλληνα, οι Λαοί ξύπνησαν από τον λήθαργο και βλέπουν μπροστά, με βλέμμα καθάριο, τώρα που τους πήρατε τα Ιδανικά και το όνειρο και τους έχετε αφήσει γυμνούς, χωρίς όραμα, χωρίς ελπίδα, χωρίς μέλλον! ΟΙ ΛΑΟΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ!

Το μέλλον ανήκει στον Εθνικισμό, γιατί μόνον με τον Εθνικισμό ζούνε ελεύθεροι οι Λαοί!

Ε.Ζ.

Exit mobile version