Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“Προφητική” απειλή Ερντογάν: Δεν θα μπορείτε να περπατάτε με ασφάλεια στο δρόμο!

“Προφητική” απειλή Ερντογάν: Δεν θα μπορείτε να περπατάτε με ασφάλεια στο δρόμο!

Λίγη ώρα πριν από το πολύνεκρο τρομοκρατικό χτύπημα στο Λονδίνο από μανιακό τζιχαντιστή ο πρόεδρος της τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν, απειλούσε με τους λαθρομετανάστες, χρησιμοποιώντας φράσεις που παρέπεμπαν στο τρομοκρατικό χτύπημα που θα γινόταν λίγη ώρα μετά.

Συγκεκριμένα, ο Ερντογάν είπε, μιλώντας σε δημοσιογράφους στην Άγκυρα: «Αν η Ευρώπη συνεχίσει με αυτόν τον τρόπο, κανένας Ευρωπαίος, σε κανένα μέρος του κόσμου δεν θα μπορεί να περπατήσει με ασφάλεια στο δρόμο. Εμείς, σαν Τουρκία, καλούμε την Ευρώπη να σεβαστεί τα ανθρώπινα δικαιώματα και την Δημοκρατία»

Λίγη ώρα μετά ένας τζιχαντιστής παρέσυρε ανθρώπους με αυτοκίνητο και ακολούθως μαχαίρωσε αστυνομικό, πραγματοποιώντας ουσιαστικά την απειλή Ερντογάν ότι «κανένας Ευρωπαίος, σε κανένα μέρος του κόσμου δεν θα μπορεί να περπατήσει με ασφάλεια στο δρόμο».

Είχε προηγηθεί μία ακόμα ανησυχητική δήλωση στο πρακτορείο Bloomberg από τον υπουργό Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της τουρκίας: «Η συμφωνία της Τουρκίας με την Ευρωπαϊκή Ένωση για την ανακοπή της μεγαλύτερης ροής προσφύγων από το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο βρίσκεται κοντά σε κατάρρευση».

Είναι σαφές ότι τα παιχνίδια των τουρκόφιλων ευρωπαίων των «ανοιχτών συνόρων» με τον Ερντογάν έχουν βαρύ κόστος σε ανθρώπινες ζωές και θα πρέπει να δωθούν σαφείς απαντήσεις σε όλα αυτά τόσο σε εθνικό επίπεδο, όσο και σε πανευρωπαϊκό. Είναι φανερό ότι οι Βρετανοί άργησαν να αποφασίσουν το BRexit και θα πληρώνουν για πολύ καιρό ακόμα αυτή την αργοπορία. Σε πλήρη αντίθεση, οι Ούγγροι και οι υπόλοιπες χώρες που διατήρησαν τα σύνορά τους κλειστά ακούνε τις απειλές Ερντογάν και γελάνε.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/profhtikh-apeilh-erntogan-den-tha-mporeite-na-perpatate-me-asfaleia-sto-dro#ixzz4c9MiVR00

Exit mobile version