Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δύο Έλληνες θύματα των τζιχαντιστών στο Λονδίνο – Ανέλαβε την ευθύνη ο ISIS

Δύο Έλληνες θύματα των τζιχαντιστών στο Λονδίνο - Ανέλαβε την ευθύνη ο ISIS

Όπως έγινε πριν λίγο γνωστό διά στόματος της Βρετανίδας πρωθυπουργού Τερέζα Μέι, δύο Έλληνες βρίσκονται ανάμεσα στους 40 τραυματίες της τρομοκρατικής επίθεσης χθες στο Λονδίνο.

Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του ΣΚΑΪ στο Λονδίνο οι δύο Έλληνες που αναφέρθηκαν ως τραυματίες από την Τερέζα Μέι τραυματίστηκαν στη γέφυρα του Ουεστμίνστερ, ωστόσο δεν δέχτηκαν πρώτες βοήθειες από τους γιατρούς που έσπευσαν στο σημείο, ούτε μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο. Πιθανότατα πήγαν μόνοι τους αργότερα σε κάποιο νοσοκομείο για να ελέγξουν τα τραύματά τους.

Παράλληλα, η οργάνωση “Ισλαμικό Κράτος” ανέλαβε την ευθύνη για την χθεσινή αιματηρή επίθεση.

Την ανάληψη ευθύνης μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων AMAQ που πρόσκειται στην τζιχαντιστική οργάνωση. Στην ανάληψη ευθύνης ο δράστης της επίθεσης περιγράφεται ως «στρατιώτης του Ισλαμικού Κράτους».

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Ο δράστης της χθεσινής επίθεσης μπροστά στο Βρετανικό κοινοβούλιο στο Λονδίνο ήταν στρατιώτης του Ισλαμικού Κράτους κι έφερε σε πέρας την επιχείρηση ανταποκρινόμενος στην έκκληση για επιθέσεις κατά των πολιτών χωρών του συνασπισμού».

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/2-ellhnes-thumata-twn-tzichantistwn-sto-londino-anelabe-thn-euthunh-o-isis#ixzz4cA1PoDqi

Exit mobile version