Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ανθελληνική συμμαχία «αντιρατσιστών» και πρακτόρων του Ερντογάν εναντίον της Χρυσής Αυγής στην Θράκη

Ανθελληνική συμμαχία «αντιρατσιστών» και πρακτόρων του Ερντογάν εναντίον της Χρυσής Αυγής στην Θράκη

Το ότι η Χρυσή Αυγή διεξάγει εναντίον όλων, έχοντας ως μόνους της συμπαραστάτες τον Ελληνικό Λαό, όντας ο μόνος πολιτικός φορέας που εκφράζει τα συμφέροντά του, το έχει καταλάβει ακόμα και ο πιο αδαής.

Επειδή ακριβώς η αλήθεια ότι στην Βουλή έχουμε μονάχα δύο κόμματα, το ανθελληνικό τόξο από την μία και την Χρυσή Αυγή από την άλλη, οι ταγοί και οι ουραγοί του καθεστώτος δρουν εντελώς απροκάλυπτα.

Έτσι είδαμε και την κοινή παράσταση διαμαρτυρίας στην Ξάνθη από την παρακρατική ΚΕΕΡΦΑ και το τουρκοκόμμα DEB. Οι «αντιφασίστες» της ΚΕΕΡΦΑ, παρέα με τους υποστηρικτές του νεοσουλτάνου Ερντογάν, διαδήλωσαν εναντίον της Χρυσής Αυγής. Αυτό το πολιτικό ανέκδοτο έλαβε χώρα πριν από λίγες ημέρες στην Ξάνθη και σας παραθέτουμε το σχετικό δελτίο τύπου του DEB, το οποίο εκδόθηκε, όπως πάντα, στα τούρκικα και μετέφρασε το έγκυρο tourkikanea:

«Διοικούντες του DEB μετείχαν στην διαμαρτυρία που οργάνωσε στην Ξάνθη η ΚΕΕΡΦΑ στην πλατεία της πόλης.

Την Πέμπτη 18 Μαρτίου 2017, επιτροπή αποτελούμενη από τον αναπληρωτή πρόεδρο του DEB Αχμέτ Καρά, από τους αντιπρόεδρους Οζάν Αχμέτογλου, Ραμαδάν Ντουμπάν, Ισμέτ Τουτζάρ και Λεϊλά Σαλχογλου,ο Γ.Γ. του κόμματος Αϊντίν Αχμέτ, καθώς και μέλη της Κ.Ε. και υποψήφιοι ευρωβουλευτές του κόμματος, μετείχε στην διαμαρτυρία κατά του ρατσισμού που οργανώθηκε από την ΚΕΕΡΦΑ στην πλατεία της πόλης της Ξάνθης.

Ως κόμμα DEB μετείχαμε στην διαμαρτυρία κατά του ρατσισμού που οργανώθηκε στην Ξάνθη. Για να καλέσουμε σε προσοχή ενάντια στην άνοδο του ρατσισμού στην πατρίδα μας και στην Ευρώπη, στην ξενοφοβία και την ισλαμοφοβία και ιδιαίτερα στον ρατσισμό και για να πούμε ένα ΟΧΙ στις επιθέσεις που γίνονται τον τελευταίο καιρό, μετείχαμε στη διαμαρτυρία που οργανώθηκε κατά του ρατσισμού.

Επιθυμούμε ως κόμμα να εκφράσουμε την ανησυχία μας για αυτές τις εξελίξεις , όπως και την αναγκαιότητα να εμποδιστεί αυτή η πορεία.

Όπως είναι γνωστό στην πορεία διεκδίκησης δικαιωμάτων που οργάνωσε το DEB, ρατσιστικές και φανατικές ομάδες διοργάνωσαν αντιδιαδήλωση. Στις 12 Δεκεμβρίου σε εκδήλωση οργανωθείσα από κοινού από το DEB και από το Ελληνικό Παρατηρητήριο Συμφωνιών του Ελσίνκι, έγινε έφοδος από βουλευτές και συμπαθούντες του ρατσιστικού κόμματος της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι πρόεβησαν σε βρισιές που δεν λέγονται κατά των μετεχόντων και απείλησαν με θάνατο τον πρόεδρο του DEB τον Μουσταφά Αλή Τσαβούς.

Παράλληλα με αυτά το ρατσιστικό κόμμα της Χρυσής Αυγής υπέβαλλε μήνυση κατά στελεχών του κόμματος μας και κατά του Γενικού Προέδρου Μουσταφά Αλή Τσαβούς. Για να μην βλαφτεί έτι περαιτέρω η δημοκρατία της χώρας, καλούμε τους αρμόδιους, επειγόντως να πάρουν μέτρα. Ενάντια στον ρατσισμό, την ξενοφοβία και την ισλαμοφοβία που διαταράσσουν την γαλήνη της κοινότητας μας και προκαλούνε ένταση. Κόμμα DEB»

Διαβάστε επίσης: Βόμβα στην Θράκη από τον Πασόκο πράκτορα της Άγκυρας, Ιλχάν Αχμέτ: Ζητά διεξαγωγή δημοψηφίσματος για να επιβληθεί η Σαρία!

Κλαίγονται οι πράκτορες της Άγκυρας, Τσαβούς και Μέτε, για την μήνυση που κατέθεσε εναντίον τους η “ρατσιστική” Χρυσή Αυγή

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/antiratsistes-kai-praktores-tou-erntogan-se-koinous-agwnes-enantion-ths-chr#ixzz4cB9btkiT

Exit mobile version