Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΔΝΤ σε Μητσοτάκη: Εσύ θα εφαρμόσεις τα μνημονιακά μέτρα, εσύ να τα ψηφίσεις κιόλας!

 

Θέλει η μνημονιακή ΝΔ να κρυφτεί, αλλά το… ΔΝΤ δεν την αφήνει!

 

Μπορεί η νεοφιλελεύθερη ΝΔ να θέλει να φορέσει το αντιμνημονιακό προσωπείο, το ΔΝΤ όμως και οι “ευρωπαίοι εταίροι” δεν σκοπεύουν να της επιτρέψουν τέτοιου είδους επικοινωνιακά τεχνάσματα.

Σε συνέχεια λοιπόν των συζητήσεων για την υποχρέωση της ΝΔ να ψηφίσει και αυτή τα νέα αιματηρά μνημονιακά μέτρα, ήρθε η δήλωση του εκπροσώπου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

Ο Τζέρυ Ράις άφησε σήμερα ανοιχτό το ενδεχόμενο το ΔΝΤ να ζητήσει και από την αντιπολίτευση να δεσμευτεί για την εφαρμογή των μέτρων της νέας συμφωνίας λίγο πριν αυτή οριστικοποιηθεί.

Ωστόσο, διευκρίνισε ότι “ακόμη δεν βρισκόμαστε κοντά σε αυτό το στάδιο”, δηλαδή της επίτευξης συμφωνίας.

Άλλωστε, όπως ανέφερε ο ίδιος, παρόλο που στις διαπραγματεύσεις των Βρυξελλών έχει σημειωθεί πρόοδος, παραμένουν διαφορές μεταξύ των δανειστών και της ελληνικής κυβέρνησης στο συνταξιοδοτικό και τα εργασιακά.

Τελικά, δικαιώνεται ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης που ομολόγησε πως ο Σύριζα ακολουθεί την ίδια μνημονιακή πολιτική με την ΝΔ.

Είναι εξαιρετικά πιθανό ο Κυριάκος να ανακαλέσει όλες τις “τζάμπα μάγκικες” δηλώσεις και να υπογράψει ξανά το νέο Μνημόνιο και με τα δυο χέρια!

Διαβάστε επίσης: “Συνέχεια του μνημονιακού κράτους” λέγεται στην γλώσσα της ψευτοδεξιάς το προσκύνημα στους τοκογλύφους δανειστές

Το ΔΝΤ απαιτεί την υπογραφή Μητσοτάκη στα νέα μέτρα – Τρέχουν οι “ευρωπαίοι εταίροι” να τον σώσουν από πρόωρο ξεφτίλισμα!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/dnt-se-mhtsotakh-esu-tha-efarmoseis-ta-metra-esu-na-ta-upograpseis-kiolas#ixzz4cBA9E9Vz

Exit mobile version