Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Σύρος, Καβάλα

Την Σύρο επισκέφτηκε ο βουλευτής Μαγνησίας της Χρυσής Αυγής Παναγιώτης Ηλιόπουλος. Ο βουλευτής συναντήθηκε με τον περιφερειακό σύμβουλο Νοτίου Αιγαίου, Στράτο Μαύρο καθώς και με υποστηρικτές του Κινήματος  στο νησί, οι οποίοι του εξέφρασαν τα προβλήματα των νησιωτών.

Ο κύριος Μαύρος, αναφέρθηκε στα προβλήματα των Κυκλάδων  και κυρίως στο υψηλό ποσοστό ανεργίας, το θέμα της υγείας,  της ειδικής αγωγής, τον πρωτογενή τομέα και του ναυπηγείου Νεωρίου Σύρου. Ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος τόνισε ότι το Νεώριο πρέπει να αποκτήσει ξανά την δυναμική που είχε και να επεκτείνει τις δραστηριότητές του καθώς αποτελεί μια μονάδα που μπορεί να συνεισφέρει άμεσα στην ανάπτυξη του νησιού και να δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας.

Για την απόλυτη δικαίωση των καταγγελιών της Χρυσής Αυγής σχετικά με το σκάνδαλο που αφορά πρωτοκλασάτο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στην Καβάλα τοποθετήθηκε με τηλεφωνική παρέμβαση στο Ράδιο Νεάπολις ο συναγωνιστής και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, Δημήτρης Βογιατζής. Η καταγγελία αφορά έναν δημοτικό σύμβουλο με τον πρώην δήμαρχο του ΠΑΣΟΚ Κωστή Σημιτσή και γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Καβάλας, ο οποίος κατηγορείται για υπεξαίρεση, υπόθεση που με μηνυτήρια αναφορά έφερε στο φως της δημοσιότητας η Χρυσή Αυγή.

Μεταξύ άλλων ο συναγωνιστής Βογιατζής κατήγγειλε την προδοτική στάση της κυβέρνησης αλλά και την ολιγωρία του δήμου Καβάλας σχετικά με την ανακαίνιση που πραγματοποιείται στο hot spot της πόλης, το οποίο και θα μετατρέψει σε ξενοδοχείο πολυτελείας έτσι ώστε να αποτελέσει και αυτό “πόλο” έλξης για περισσότερους λαθρομετανάστες.

Τέλος αναφέρθηκε στην επικείμενη εκδήλωση με κεντρικό ομιλητή τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής, Ν.Γ. Μιχαλολιάκο, στην Θεσσαλονίκη με κεντρικό θέμα την συνεχόμενη προκλητική και επεκτατική πολιτική της Τουρκίας που οδηγεί σε τουρκοποιήση τόσο την περιοχή της Θράκης όσο και το Αιγαίο μας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn641#ixzz4cEe5ybnQ

Exit mobile version