Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τ΄ ασκέρι σου Μπραΐμη μας πατάει ακόμα…

Τ΄ ασκέρι σου Μπραΐμη μας πατάει ακόμα...

Σε καθεστωτικό ιστότοπο διαβάσαμε ότι «Ξεχώρισε η σημαιοφόρος με την μαντήλα στη παρέλαση στο Σύνταγμα», με σημείωση στο ρεπορτάζ που ακολουθούσε ότι καταγόταν «από το Αφγανιστάν» και ότι εκπροσωπούσε «το γυμνάσιο Διαπολιτιστικής Εκπαίδευσης».

Το ότι «ξεχώρισε» η συγκεκριμένη μαθήτρια είναι αναμφισβήτητο, αλλά όχι για τους λόγους που μπορεί να φαντασιώνεται ο κάθε ανενημέρωτος και ανιστόρητος οπαδός της «πολιτικής ορθότητας», καθώς εδώ γεννιούνται σοβαρά ερωτήματα. Καταρχάς, το συγκεκριμένο φαινόμενο είχε εμφανιστεί και πέρυσι, στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, με κάποιον δημοσιογράφο να αναρωτιέται αν ένα τέτοιο περιστατικό θα συνέβαινε και στην φετινή παρέλαση της 25ης Μαρτίου, με δεδομένο ότι αυτή η Γιορτή έχει εκτός από Εθνικό και Θρησκευτικό (Ορθόδοξο) χαρακτήρα.

Να, λοιπόν, που επαναλήφθηκε και τώρα. Και βεβαίως το ερώτημα το οποίο εύλογα δημιουργείται είναι το πώς ένα κορίτσι με καταγωγή από το μακρινό Αφγανιστάν και με αμφίεση χαρακτηριστική των ισλαμιστικών της πεποιθήσεων θα τιμήσει μια Ελληνική Εθνική Επέτειο, η οποία έχει ως αναφορά της τον Αγώνα των Προγόνων μας τόσο για την Απελευθέρωση της Πατρίδας μας όσο και την διαφύλαξη της Ορθόδοξης Πίστης μας.

Σε μια ημέρα όπου γιορτάζουμε ταυτόχρονα την έναρξη της Εθνεγερσίας του 1821 και τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου, κάποια «σαΐνια» θεώρησαν ότι η εικόνα μιας κοπέλας με μαντήλα συνάδει με το διπλό περιεχόμενο των εορτασμών της 25ης Μαρτίου. Φαίνεται ότι ο φανατισμός των ακόλουθων της «πολιτικής ορθότητας» και των επίσημων που τις «ευλογούν» τους οδηγεί σε κινήσεις, οι οποίες – αν μη τι άλλο – έρχονται σε πλήρη αντίθεση με την ουσία των όσων γιορτάζουμε ανήμερα την 25η Μαρτίου.

Το «Για του Χριστού την Πίστη την Αγία και της Πατρίδος την Ελευθερία», που είχαν ως σύνθημά τους οι Πολεμιστές του 1821, μάλλον δεν θα τους περνάει καν από το «προοδευτικό» μυαλό τους…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/t-askeri-sou-mpraimh-mas-pataei-akoma#ixzz4cFgNzO3l

Exit mobile version