Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το παραδέχτηκε ο ελλαδέμπορας Γεωργιάδης: Η Νέα Δημοκρατία δεν θα αμφισβητήσει την οποιαδήποτε συμφωνία!

Το παραδέχτηκε ο ελλαδέμπορας Γεωργιάδης: Η Νέα Δημοκρατία δεν θα αμφισβητήσει την οποιαδήποτε συμφωνία!

Κορυφώνεται το δράμα της Νέας Δημοκρατίας, τώρα που σύσσωμοι οι διεθνείς τοκογλύφοι απαιτούν από αυτήν (απολύτως λογικά) να συναινέσει στα μέτρα που θα συμφωνήσει ο Σύριζα.

Οι νεοδημοκράτες αντιλαμβάνονται ότι κάτι τέτοιο είναι από την μία λογικό, αφού αυτοί θα κληθούν να εφαρμόσουν τα μέτρα του Σύριζα, αλλά από την άλλη θα αποτελέσει την πολιτική τους ταφόπλακα.

Έτσι, προσπαθούν να συντηρήσουν τις, κατά Μεϊμαράκη, «τσάμπα μαγκιές» του Μητσοτάκη και να συνεχίσουν να παριστάνουν ότι δήθεν δεν θα ψηφίσουν τα μέτρα, ώστε να συνεχίσουν την αντιμνημονιακή ρητορεία, για «να μην ανέβει η ακροδεξιά».

Προσπαθούν, λοιπόν, να κλείσουν την υποχρέωση της συναίνεσης μέσω δηλώσεων, όπως οι σημερινές του Άδωνι Γεωργιάδη, αντιπροέδρου της ΝΔ, ο οποίος μιλώντας στον ΑΝΤ1, δήλωσε ότι «υπάρχει συνέχεια στο κράτος» και ότι «Η Νέα Δημοκρατία δεν θα αμφισβητήσει μονομερώς την οποιαδήποτε συμφωνία».

Αυτό που λέει ο Άδωνις είναι ότι η ΝΔ θα εφαρμόσει με ευλάβεια όλα όσα υπογράψει ο Τσίπρας και δεν πρόκειται να αρθρώσει καν κουβέντα αντίρρησης.

Συνεπώς, όλο το προεκλογικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας καθίσταται άκυρο, αφού το πραγματικό θα το καθορίσουν σε λίγες μέρες ο Σόιμπλε και η Μέρκελ και θα το υπογράψει ο Τσίπρας και ο Τσακαλώτος.

Διαβάστε επίσης: Αντεθνικό παραλήρημα Γεωργιάδη σε Sky news και CNBC: “Buy Greece now!” Η έσχατη προδοσία της ψευτοδεξιάς – ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/antiproedros-nd-adwnis-gewrgiadhs-h-nea-dhmokratia-den-tha-amfisbhthsei-mon#ixzz4cGBOXTIp

Exit mobile version