Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 25 Μαρτίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 25 Μαρτίου 2017

Απορώ ποια 25η Μαρτίου θα γιορτάσουν οι προσκυνημένοι πολιτικοί; Τι βγάζουν μηνύματα υπέρ της Εθνεγερσίας; Ο Μητσοτάκης υπέγραψε για την ανέγερση τζαμιού και μόλις προχθές όταν έψαλλαν τον Εθνικό Ύμνο κατά την διάρκεια ομιλίας του έκανε νόημα στο κοινό να σταματήσει, γιατί ήθελε να συνεχίσει την ομιλία του. Από την άλλη το δίδυμο Τσίπρα – Καμένου έχει παραδώσει γη και ύδωρ στους λαθρομετανάστες – μουσουλμάνους. Αν ζούσε ο Κολοκοτρώνης και ο Καραϊσκάκης πρώτα τα δικά τους κεφάλια θα έπαιρνε, γιατί είναι προσκυνημένοι και ραγιάδες στο σουλτάνο και στους δυνάστες αυτού του τόπου.

Κώστας

Στην μνημονιακή Ελλάδα: Πάνω από 5.000 μικρομεσαίες επιχειρήσεις έβαλαν λουκέτο το 2017!

Δηλαδή υπάρχει ένας και έστω άνθρωπος που πίστεψε ότι την επίθεση στο Λονδίνο δεν την έκανε τζιχαντιστής; Μα πόσο πρέπει να κοιμάσαι όρθιος και πόσο ακόμη θα πρέπει να αρνείσαι να δεις την πραγματικότητα; Δεν υπάρχουν ουτοπικές κοινωνίες που ζουν όλοι οι άνθρωποι ειρηνικά, δεν υπάρχει το να μετέχει κάποιας παιδείας για να χαρακτηριστεί Έλληνας, Άγγλος, Γάλλος κτλ. Η μόνη αρχή σε αυτόν τον κόσμο είναι το δίκιο του αίματος, δηλαδή της καταγωγής των ανθρώπων. Ας σταματήσουμε να ζούμε σε ένα ονειρικό δικό μας σύμπαν και ας δούμε την πραγματικότητα. Όσο είναι ανοιχτά τα σύνορά μας, τόσο περισσότερα θύματα θα έχουμε εις το όνομα του Αλλάχ, τόσες τρομοκρατικές επιθέσεις θα έχουμε από τζιχαντιστές. Ας ακούσουμε επιτέλους την πραγματική φωνή της αλήθειας, την Χρυσή Αυγή μπας και σωθούμε μια ώρα αρχύτερα και δούμε άσπρη μέρα στον τόπο μας.

Διονύσης, Κομοτηνή

Μια νέα νομοθεσία αποκαλύπτει τον ρατσιστικό χαρακτήρα του ισραηλινού κράτους

Είδαμε το αδιανόητο και τρίβαμε τα μάτια μας. Μαθήτρια να παρελαύνει με την ελληνική σημαία με μαντήλα στο κεφάλι! Ρε πουλημένοι, η Επανάσταση του 1821 ξεκίνησε για να απαλλαγούμε από τον τουρκικό ζυγό, από τις μαντήλες του Μπραϊμη, και σεις βάζετε σημαιοφόρο μουσουλμάνα; Ένα πράγμα θα πω όπως είπε και τότε ο Κολοκοτρώνης: «Φωτιά στα σπίτια και τσεκούρι στην περιουσία και το λαιμό εκείνων που κάνουν τα χατίρια των τούρκων. Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους».

Θ. Κ.

H Χρυσή Αυγή στους λαμπρούς εορτασμούς για την απελευθέρωση της Καλαμάτας – Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-25-martiou-2017#ixzz4cKc0h2EG

Exit mobile version