Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Πιερία, Πέραμα

Όπως κάθε Τετάρτη απόγευμα, έτσι και την Τετάρτη 22 Μαρτίου, τα γραφεία της Χρυσής Αυγής Πιερίας συγκέντρωσαν τους Έλληνες που αγωνίζονται και αγωνιούν για την Ελλάδα. Η σημερινή βραδιά ήταν αφιερωμένη στις εξελίξεις της πολύκροτης δίκης της Χρυσής Αυγής. Ο συναγωνιστής Νίκος Χρυσομάλλης παρουσίασε όλα τα νέα για τις ακροαματικές διαδικασίες στην Αθήνα.

Το πρώτο που επεσήμανε ήταν ότι τα κανάλια και οι εφημερίδες τηρούν σιγή ιχθύος για τη δίκη καθώς τα πράγματα δεν πάνε καλά για το καθεστώς και συνεχώς τα γεγονότα και οι μαρτυρίες δικαιώνουν πανηγυρικά τη Χρυσή Αυγή. Έτσι πουθενά δεν ακούγονται τα όσα γίνονται στην αίθουσα του δικαστηρίου. Οι μάρτυρες κατηγορίας πέφτουν σε συνεχή λάθη και ανακρίβειες ενώ η μία μετά την άλλη οι κατηγορίες καταπέφτουν. Το σίγουρο είναι ότι το καθεστώς θα παρατείνει για πολύ καιρό ακόμα τη δίκη για να κρατά όμηρο το κίνημα της Χρυσής Αυγής και να αποκαλεί υπόδικους όλους τους Χρυσαυγίτες βουλευτές. Τέλος ανακοινώθηκε η ευχάριστη είδηση της έλευσης του Αρχηγού του κινήματος Νίκου Μιχαλολιάκου στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 25 Μαρτίου, στο ξενοδοχείο KAPSIS, στις 8 το απόγευμα, με θέμα της ομιλίας του «η Νέα Τουρκοκρατία».

Την Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2017 πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία ομιλία και βιντεοπροβολή στα γραφεία της Τ.Ο. Περάματος με θέμα  “Η Επανάσταση του 1821”. Το βίντεο περιείχε εκτεταμένη ιστορική αναδρομή στις ηρωικές ημέρες της Επανάστασης, μέσα από γλαφυρές περιγραφές παραθέτοντας με ακρίβεια όλες τις φάσεις και τα γεγονότα που οδήγησαν το ένδοξο Έθνος μας στην ανεξαρτησία. Ακολούθησε διάλογος με τους παρευρισκόμενους και ως είθισται, άλλη μια συνάντηση μας, έληξε με άπαντες σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο και τον  Ύμνο του Κινήματος.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn642#ixzz4cKcmO900

Exit mobile version