Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθήνα, Καβάλα

Πλήθος κόσμου το απόγευμα της Τετάρτης στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών παρακολούθησε μια ενδιαφέρουσα ομιλία του Συναγωνιστή και βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση σχετικά με τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Ο Συναγωνιστής Μπαρμπαρούσης στηλίτευσε την αντιλαϊκή καθώς και την αντεθνική πολιτική της κυβέρνησης Σύριζα-Ανέλ και τόνισε ότι η μόνη συνεπής πολιτική δύναμη στην χώρα, που αγωνίζεται για τα συμφέροντα του ελληνικού λαού είναι μόνο η Χρυσή Αυγή για αυτό και συντάσσονται όλο και περισσότεροι συμπατριώτες στις γραμμές των Ελλήνων εθνικιστών.

Με το πέρας της ομιλίας του Συναγωνιστή Μπαρμπαρούση, απηύθυνε χαιρετισμό  ο Συναγωνιστής και βουλευτής Β’ Αθηνών Ηλίας Παναγιώταρος, επίσης με την παρουσία της μας τίμησε και η Συναγωνίστρια βουλευτής Νομού Χαλκιδικής Σωτηρία Βλάχου.        

Συνέντευξη παραχώρησε το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Χρυσής Αυγής, συναγωνιστής Δημήτρης Βογιατζής στην εκπομπή «OLA ON CAMERA» στο κανάλι CENTER TV σχολιάζοντας την τρέχουσα επικαιρότητα και τις εξελίξεις γύρω από την οικονομία και τα εθνικά θέματα.

Ο συναγωνιστής Βογιατζής τόνισε ότι η Χρυσή Αυγή αποτελεί τη μοναδική εθνική δύναμη στην Ελλάδα και ως εκ τούτου το Σάββατο 25 Μαρτίου, ανήμερα της επετείου του αγώνα του έθνους ενάντια στον τουρκικό ζυγό, θα δώσει την δική της απάντηση στον τουρκικό επεκτατισμό με την ομιλία του Αρχηγού της Χρυσής Αυγή στην Θεσσαλονίκη.

Μεταξύ άλλων ο συναγωνιστής Βογιατζής κατήγγειλε την προδοτική στάση της κυβέρνησης η οποία φτωχοποιεί τους Έλληνες με τα μνημόνια και από την άλλη σπαταλά πόρους για την ανακαίνιση του hot spot της Καβάλας με σκοπό να το μετατρέψει σε ξενοδοχείο πολυτελείας για α αποτελέσει και αυτό πόλο έλξης για περισσότερους λαθρομετανάστες στο νομό.

Κλείνοντας αναφέρθηκε στην απόλυτη δικαίωση των καταγγελιών της Χρυσής Αυγής σχετικά με το οικονομικό σκάνδαλο που βαραίνει πρωτοκλασάτο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στην Καβάλα και συνεργάτη του πρώην δημάρχου του ΠΑΣΟΚ Κωστή Σημιτσή. Υπενθυμίζουμε ότι το εν λόγω στέλεχος του ΠΑΣΟΚ κατηγορείται για υπεξαίρεση, υπόθεση που με μηνυτήρια αναφορά έφερε στο φως της δημοσιότητας η Χρυσή Αυγή.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn643#ixzz4cVsGQ35s

Exit mobile version