Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Θέμα πρώτης προτεραιότητας για την κατοχική κυβέρνηση η αποκατάσταση του μνημείου της οθωμανικής σκλαβιάς (τέμενος βαγιαζήτ)!

Μετά από την απαίτηση σύσσωμου του… συνταγματικού τόξου -με… πρωτοπόρους τους βουλευτές Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης του ΣΥΡΙΖΑ και την υπεύθυνη Πολιτισμού της νουδούλας, Κεφαλογιάννη- για άμεση αποκατάσταση του κατεστραμμένου από πυρκαγιά μνημείου της οθωμανικής σκλαβιάς στο Διδυμότειχο (τέμενος Βαγιαζήτ), έφτασε επιτόπου η υπουργός Πολιτισμού, Κονιόρδου, για να το… επιθεωρήσει.

Κι όπως δήλωσε, το μνημείο της οθωμανικής σκλαβιάς της πατρίδας μας θα αποκατασταθεί με κάθε τρόπο:

«Ήρθα η ίδια να δω με τα μάτια μου όλη αυτή την καταστροφή που έχει γίνει σ’ ένα από τα σημαντικότερα μνημεία όλων των Βαλκανίων και να δούμε μαζί και με τον δήμαρχο τον τρόπο που σταδιακά θα το αποκαταστήσουμε. Πιστεύω ότι όλοι θα βάλουμε τα δυνατά μας, από κοινού, ώστε αυτό το μνημείο ν’ αποκατασταθεί όσο πιο γρήγορα είναι δυνατό».

Όταν είναι για οθωμανικά μνημεία τρέχουν τις διαδικασίες και δεν φείδονται χρημάτων οι γραικύλοι που μας κυβερνούν – κι οι άλλοι που μας κυβερνούσαν. Όταν πρόκειται για ορθόδοξα χριστιανικά μνημεία, κάνουν τους… Αλέκους και προσποιούνται έλλειψη χρημάτων!

Εθνικισμός.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/thema-prwths-proteraiothtas-gia-thn-katochikh-kubernhsh-h-apokatastash-tou#ixzz4cYKBzcKV

Exit mobile version