Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Την ΔΕΗ θέλει να πουλήσει ο θίασος που παριστάνει την κυβέρνηση της χώρας μιας και αποτελεί αίτημα των τοκογλύφων για να κλείσει η κακοπαιγμένη φάρσα της λεγόμενης αξιολόγησης. Με δεδομένο ότι με τη σημερινή μορφή της ΔΕΗ που ελέγχεται με κάποιο  τρόπο από το κράτος υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες νοικοκυριά χωρίς ρεύμα, ας φανταστούμε τι θα γίνει όταν αποκλειστικό μέλημα της θα είναι το κέρδος. Το ρεύμα είναι κοινωνικό αγαθό και μόνο η Χρυσή Αυγή το υποστηρίζει.

Ξ.Α.

Ψεύτικες αντιδράσεις για να δείχνουν τα κανάλια: Ο Τσίπρας ήδη ξεπούλησε την ΔΕΗ

Την ημέρα του εορτασμού της Eθνεγερσίας, ο πρωθυπουργός της Ελλάδας ήταν στην Ρώμη και όχι στην πατρίδα του. Μετά τις αγκαλιές και τα φιλιά με τα φίδια της Ε.Ε. υπέγραφε χαζογελώντας την συνθήκη των διαφορετικών ταχυτήτων στην Ευρώπη, μια συνθήκη που την κοινωνική πολιτική την αναφέρει μόνον ως ευχή, χωρίς δέσμευση, αφού υπάρχουν όπως λένε τα φίδια οι εταίροι μας “νομικά” προβλήματα για μια τέτοια δέσμευση.

Γεωργία Π.

Το κηφηναριό της ΠΟΣΠΕΡΤ επί το έργον: Καραμπινάτη παράβαση καθήκοντος με λογοκρισία κατά της Χρυσής Αυγής

Τα εγκαίνια του μουσείου, ενός αιμοσταγούς δολοφόνου έκαναν  οι συμμορίτες που μας κυβερνούν, ιδεολογικοί πρόγονοι του Μπελογιάννη και μάλιστα  τσακώνονται  με τα «συντρόφια» του κκε ποιος έχει το δικαίωμα πάνω στο μουσείο. Πρόκειται για το σπίτι στο οποίο διέμενε και το οποίο η οικογένεια του το παραχώρησε για να γίνει μουσείο με ωφέλεια την οικονομική δαπάνη αναπαλαίωσης του κτίσματος. Οι περισσότεροι γνωρίζουν τον Μπελογιάννη μέσα από την προπαγανδιστική κομμουνιστική ταινία “ο άνθρωπος με το γαρύφαλλο”. Που να μην ξεχνάμε προβλήθηκε όταν μεσουρανούσε στην πολιτική ζωή του τόπου ο ψευτοεθνάρχης Καραμανλής, το «δεκανίκι» του Κομμουνισμού στην Ελλάδα.

Εκεί ο Μπελογιάννης παρουσιάζεται ως το πρότυπο του ανιδιοτελούς, πράου, ήρεμου, μορφωμένου αγωνιστή που “κατατροπώνει” το στρατοδικείο με τα επιχειρήματά του. Στην πραγματικότητα βέβαια ο Μπελογιάννης ήταν ένας φανατισμένος σταλινοτσολιάς, ένας αιμοδιψής εαμοβούλγαρος, ο οποίος πρωτοστάτησε στις σφαγές της Καλαμάτας και της Πηγάδας του Μελιγαλά το 1944.Οι συγγενείς των θυμάτων του Μελιγαλά αλλά και οι λίγοι επιζώντες θυμούνται πολύ καλά ποιος ήταν ο “άνθρωπος με το γαρύφαλλο”.

Γιάννης Π.

Ο Τσίπρας, ο δολοφόνος ανηλίκων Μπελογιάννης και ο “μεγάλος Στάλιν”

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-28-martiou-2017#ixzz4cbYUQHt8

Exit mobile version